Агенция Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за избор на изпълнител за изграждането

...
Агенция Пътна инфраструктура“
стартира обществена поръчка за избор на
изпълнител за изграждането
Коментари Харесай

Близо 2,2 млн. лв. ще се инвестират в изграждане на нов мост над река Бели Осъм и пътна връзка за Троянския манастир и Орешак

Агенция „ Пътна инфраструктура “ стартира социална поръчка за избор на изпълнител за построяването на нов мост над река Бели Осъм в гр. Троян и пътна връзка за Троянския манастир и Орешак. Целта е директният трафик да се изнесе от центъра на града и да минава през източния му край. Проектът ще се изпълни със средства от бюджета на организацията по програма „ Ново строителство “.

Индикативната стойност е 2,2 млн. лева без ДДС.

Предвижда се построяването на нов мост над река Бели Осъм в град Троян и строителство на пътна връзка сред път II-35 Троян - Ловеч и път III-357 Троян – Орешак. Новото оборудване ще бъде с дължина 43,2 метра. Ще се рехабилитират и 100 метра от съществуващия път II-35 Троян - Ловеч. Отсечката е при входа на Троян и съвпада с улиците „ Васил Левски “ и „ Крайречна “ в града.

Индикативният период за осъществяване на строителните действия е 12 месеца. Кандидатите могат да подават предложения си до 17.30 ч. на 11 декември 2017 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР