Агенция ФокусПрезидентът на Сърбия Александър Вучич заяви в ефира на

...
Агенция ФокусПрезидентът на Сърбия Александър Вучич заяви в ефира на
Коментари Харесай

Александър Вучич: Докато съм президент няма да признаем Косово

Агенция Фокус

Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи в ефира на държавната телевизия РТС, че до момента в който е президент, няма да признае Косово, предава скопското електронно издание „ Република “.

„ Същината е следната: Косово разгласи самостоятелност през 2008 година. Намираме се в тежка обстановка и дано никой в страната да не се прави на вманиачен. Всички знаем какво се случва в Косово, само че търсят провинен “, съобщи сръбският държавен глава, като изясни, че, когато се търси провинен, постоянно това се оказва той.

„ Успяхме да върнем някои неща от задънена улица и да пробваме да върнем други, които към този момент са изгубени “, съобщи още той, като разясни, че в дипломатически проект не се случва нищо и че може да опише обстановката в Косово като замръзен спор.

„ Докато съм президент няма да призная независимостта на Косово. След 10-15 години ще има друго държавно управление и президент, които ще признаят Косово, само че аз няма да го направя “, акцентира Вучич.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР