Агенция BulNews.bg се сдоби с ексклузивни кадри на запаления дом

...
Агенция BulNews.bg се сдоби с ексклузивни кадри на запаления дом
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews: Първи снимки на запаления дом на Юри Съдията в Монтана

Агенция BulNews.bg се снабди с извънредни фрагменти на запаления дом на известния някогашния футболен рефер от Монтана Йордан Тодоров – Юри. На фрагментите се вижда обгорялата входна врата на жилището.
Припомняме, че огнената офанзива е осъществена в ранни зори на 6 юни. Домът на рефера се намира в блок №4 на монтанския жилищен комплекс „ Плиска “. Входната му врата била залята със запалителна течност и подпалена.
Жилището е благосъстоятелност на 46-годишния Тодоров, където той живее с 42-годишната си брачна половинка. За благополучие огънят не е проникнал вътре, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
По неофициална информация, обвинен за атентата е психологично болен мъж, който живее в същата постройка. Преди известно време той запалил и личния си дом. На фрагментите в галерията се вижда опушената му тераса. Предстои проверяващите органи да открият виновността му за палежа.
Юри Съдията е доста прочут в спортните среди на Монтана. Той е бил рефер дълги години, след което е станал пратеник. В момента той има шивашки завод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР