Агентът на Държавна сигурност Сава“, милионерът в зелено, сътрапезникът на

...
Агентът на Държавна сигурност Сава“, милионерът в зелено, сътрапезникът на
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева изгърмя с разкрития за Доган: Агентът на Държавна сигурност „Сава“, милионерът в зелено, сътрапезникът на Илия Павлов…

Агентът на Държавна сигурност „ Сава “, милионерът в зелено, сътрапезникът на Илия Павлов, партийният водач, който безочливо обясняваше, че депутатите и министрите са едно нищо – той раздава “порциите ” в държавата… С такива и други разкрития изгърмя в своя нов пост журналистката Соня Колтуклиева, наричайки отношението на сподвижниците и подчинените към Ахмед Доган „ фетиш към личността “.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

“Култ към личността ” на Тодор Живков ли?!
Не, хора, не – нищо не може да се съпоставя с поклонението, обожанието, славословенето и подмазвачеството към почетния ръководител на Движение за права и свободи лекар Ахмед Доган.
Всеки миг ще изискат да му повдигнат монумент приживе, ще тръгнат да целуват земята, по която стъпва, ще стартират да си бутилират въздуха, който диша … Байгън!
Това е Той – сътрудник на Държавна сигурност с псевдоним Сава; нелоялният сътрудник с “депесарския шут ”; самообявилият се за “милионер в зелено ”; партийният водач, който безочливо обясняваше, че депутатите и министрите са едно нищо – той раздава “порциите ” в държавата; това е политикът, който се гордееше с “обръчите от компании ”; сътрапезникът на скандалния Илия Павлов; интригантът с клюкарски уклон, който развяваше обществено бельото на брачната половинка си и назова една известна журналистка Мадам В.

В света съвсем не останаха цитадели на властническото ръководство и деспотизма, в които величаят някого толкоз екзалтирано.

При това някого, който малко на брой са виждали през последните десетина и повече години.
Стига към този момент! Засрамете се. Слезте на Земята.
Обидно е за младите да ги връщате десетилетия обратно към едно отречено минало.
Под чадъра на Агата сте се облагодетелствали и сте си живели живота десетилетия. Сега се пробвате да се скриете зад обети в непреходните полезности и морални устои на Движение за права и свободи. Кого лъжете?! Тези, които едвам свързват двата края ли? Вие с първокласните коли и претъпканите банкови сметки издевателствате над мизерстващите депесари. Подло е. И цинично.

Соня Колтуклиева изгърмя с разкрития за Доган: Агентът на Държавна сигурност „ Сава “, милионерът в зелено, сътрапезникът на Илия Павлов… 18.07.24 19:59 ИЗВЪНРЕДНО: Иван Гарелов е потърпевш тежко при случай, бори се за живота си 18.07.24 19:23 Георги Кадиев хвърли бомба!: Готвят нов длъжностен министър председател, ето кой е той 18.07.24 19:06 След Гражданската отговорност, смяна и за екостикерите 18.07.24 18:42 Москва с изострен звук към България поради Движение „ Русофили “ 18.07.24 18:23

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

По-рано политическият наблюдаващ Боян Чуков също разяснява личността на Доган:

Ето какво написа той:

Движение за права и свободи е цел на британците в България. Движение за права и свободи на Ахмед Доган през последните 30 години държи на отзивчиво, само че обичайно разстояние нашите другари от Анкара и не им разрешава да вършат каквото си изискат у нас. А те не крият, че имат огромни упоритости във връзка с България. Сега се огледайте и се ослушайте кой попържа Движение за права и свободи и Ахмет Доган, кой желае да го в профил и ще ви излезе пасианса… кой за кого работи!

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР