Адвокатската колегия във Варна дава възможност за безплатно консултиране на

...
Адвокатската колегия във Варна дава възможност за безплатно консултиране на
Коментари Харесай

Варненските адвокати с безплатни спешни консултации

 Адвокатската гилдия във Варна дава опция за гратис консултиране на жители и представители на юридически лица, изпаднали в усложнение по незабавни и неотложни случаи в изискванията на изключително състояние.

" Пълната възбрана за достъп до постройките на съда, адвокатските фирми на частните правосъдни реализатори и нотариусите неизбежно затруднява съответното действие на правораздавателната система. Затова ние реагираме съгласно опциите си в интерес на жителите и сътрудниците ", съобщи ръководителят на колегията Калина Милославова.

Консултирането е допустимо посредством запитвания, излагане на юридическия проблем и вероятно показване на документи на електронен адрес: consult.vak@gmail com. С изпращане на въпросите и слагане на проблемите, би трябвало да се посочат настоящ телефон за връзка и имейл.

" След преценка на неотложността и спешността на проблема, следва установяване на юрист, който да работи по случая, а изпращачът ще бъде известен за това на електронната си поща ", изясни още ръководителят.

Хората, които нямат опция да посочат имейл, могат да се обръщат към Националния телефон за първична помощ - 0700 18 250 - всеки работен ден от 9:00 ч. до 17:00 ч.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР