Адвокатите на Тръмп изпратиха писмо до продуцентите на филма Стажантът

...
Адвокатите на Тръмп изпратиха писмо до продуцентите на филма Стажантът
Коментари Харесай

Тръмп бесен: Готви удар на Мария Бакалова

Адвокатите на Тръмп изпратиха писмо до продуцентите на кино лентата " Стажантът " с искане да спрат да търсят дистрибутори в Северна Америка. Световната премиера беше на 77-ия кино фестивал в Кан.

Бившият и евентуално предстоящ президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп изиска възбрана на прожектирането на кино лентата за него в Америка. Лентата е озаглавена " Стажантът " и акцентира фрагменти от неговата биография, съобщи Марица.

Адвокатите на Тръмп изпратиха писмо до продуцентите с искане да спрат да търсят дистрибутори в Северна Америка. Световната премиера беше на 77-ия кино фестивал в Кан. Главните функции в него извършват Себастиан Стан и Джереми Стронг, който влиза в облика Рой Ко. Това е менторът на бизнесмена и предстоящ глава на Белия дом, написа bgdnes.bg.

 В плана вземат участие още Мария Бакалова като Иванка Тръмп и Мартин Донован като Фред Тръмп-старши. Биографичният филм е режисиран от Али Абаси по сюжет на Габриел Шърман.

Продуцентите на " Стажантът " нямат желание да се откажат от проектите си макар писмото от юристите на Доналд Тръмп. Тя оповестиха, че няма нищо неприятно във кино лентата, което би могло да оправдае всяко правно оборване.

" Филмът е обективен и уравновесен портрет на някогашния президент. Искаме всички да го видят и тогава да вземат решение ", сподели чиновник от продуцентския екип.

Адвокатите на Тръмп и преди са заплашвали със съд. Писмото е единствено една от няколкото стъпки, подхванати от юридическия екип на някогашния президент, с цел да се опита да спре стартирането на кино лентата.

" Всички приказват по какъв начин е съдил доста хора, само че към момента няма информация какъв брой сполучливи са тези искове, нали разбирате?, съобщи Али Абаси по време на конференцията в Кан, отдадена на кино лентата.

" Стажантът " споделя за младите години на Тръмп от 70-те и израстването му в кариерата, както и връзката му с известния юрист Рой Кон. Не включва президентските избори през 2016 година и четирите години на предприемача в Белия дом. Не се загатват и тв риалити поредиците по Ен Би Си, които Тръмп е водил.

Според отзиви на фенове филмът е цялостен с шокиращи подиуми. В една от тях Тръмп се кани да си прави липосукция и трансплантиране на коса. В друга сцена грубо изнасилва Ивана. В действителността някогашната брачна половинка на Тръмп в действителност свидетелства за полово посягане в своята молба за бракоразвод, само че през 2015 година я отдръпва.

Премиерата му на филмовия фестивал в Кан провокира аплодисменти в продължение на 11 минути. Сред множеството холивудски звезди в публиката бяха Кейт Бланшет и Бела Хадид.

" Стажантът " към момента няма дистрибутор в Съединени американски щати, макар че в Кан бе продаден на StudioCanal за Англия и Ирландия. Там ще бъде пуснат по кината по-късно тази година. Датата му на излизане в България е незнайна към този момент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР