Вчера не подкрепихме , а днес я подкрепихме, защото чакахме

...
Вчера не подкрепихме , а днес я подкрепихме, защото чакахме
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за обрата на ИТН за Рая Назарян: Имаме си тайминг

Вчера не подкрепихме, а през днешния ден я подкрепихме, тъй като чакахме изказването на водача ни Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в, който нощес разгласи, че задачата ни е да създадем експертен кабинет. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на " " и ръководител на парламентарната група на партията Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година във връзка обрата в позицията на групировката за по-малко от 24 часа за кандидатурата на номинираната от - за ръководител на 50-ото Народно заседание. Припомняме, че през вчерашния ден от " "  гласуваха " срещу " кандидатурата ѝ, а през днешния ден - " за ".

Направили сме си тайминг на времето и действаме по този начин както смятаем за вярно. Имаме си тайминг и последвателност на дейностите, съобщи Йорданов.

Какво ни интерсува, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г споделя, че не поема ангажимент да поддържа наш експертен кабинет, той не може да ни слага ултиматуми. Той заран споделя едно, вечер споделя друго. Нас не ни интересува какво приказват другите за нас, значимото е какво вършим ние, добави ръководителят на " ".

Президентът Радев няма по какъв начин да започва процедурата с мандатите без настоящ парламент. Опциите са две - или ще вървим непосредствено на избори, или ще получим третия мандат и ще предложим експертен кабинет, който партиите могат да поддържат и да не вървим на изборите. Ако отидем на избори, няма никакво значение, че ще бъде ръководител на Народното събрание два месеца, добави той.

Не сме давали поддръжка на, отпушихме работата на Народното събрание, с цел да може президентът да ни даде третия мандат. Няма да подкрепим мандат на, няма да подкрепим мандат на, желаеме третия мандат от президента Радев, с цел да предложим експертен кабинет. Ние ще търсим поддръжка от всички партии, тъй като във всички партии има специалисти, които могат да свършат работа. Най-добре е, когато някой е министър на някой бранш, той да схваща от този бранш. Премиерът би трябвало да е добър управител, тъй като би трябвало да управлява Министерски съвет, уточни Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.

В отговор на въпрос, в случай че има експертен кабинет, дали министърът на вътрешните работи Калиян Стоянов ще остане на поста си, Йорданов означи: " По-скоро си мисля, че на това министерство би трябвало да е различен специалист ".

Той изброи и някои от целите на възможното експертно държавно управление, формирано с третия мандат: " Приоритетите са, че би трябвало да бъдат свалени цените на питателните артикули. Смятаме, че има картел сред огромните хранителни вериги. Това е проблем, който може да бъде решен извънредно бързо посредством Комисията за защита на конкуренцията. Цените на електричеството също са ненормално високи, а се приготвят и неща, с цел да станат още по-скъщи. Има проблеми в образованието, които би трябвало да бъдат решени. Системата е сбъркана. Приоритет ни е правораздаването. Прокуратурата би трябвало да се децентрализира и да се освободи ".

Попитан за поръчката на водача на " " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в, че би трябвало да бъдат изчегъртани от властта, Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година сподели: " са изчегъртани от властта по метода, по който бяха във властта – безотговорно. Те имаха цялостен конттрол – от това са изчегъртани. Ако някой има заслуга за това, това сме ние ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР