Адвокатите на обвиняем на процеса за сваления пътнически самолет MH17

...
Адвокатите на обвиняем на процеса за сваления пътнически самолет MH17
Коментари Харесай

Защитата на делото за сваления MH17 поиска проверка на алтернативните теории

Адвокатите на обвинен на процеса за с валения пътнически аероплан MH17 приканиха за по-задълбочено следствие на различните теории , в това число и че украински изтребител е отговорен за нещастието , осведоми Агенция Франс Прес.

Прокуратурата разгласи на правосъдния развой в Холандия, че самолетът на Малайзийските авиолинии, който беше свален през 2014 година и всички 298 души на борда починаха, е бил ударен с ракета земя-въздух от територия в Източна Украйна, следена от проруските сепаратисти.
 Процесът MH17: Отхвърлен е опитът на Русия да трансферира виновността на Украйна
Процесът MH17: Отхвърлен е опитът на Русия да трансферира виновността на Украйна

Продължи представянето на доказателства...

Но юристите на Олег Пулатов, единственият от четиримата обвинени на процеса, който има правна отбрана желаеха по-задълбочено следствие на други теории . Единият от юристите прикани за друг взор. Друг представител на отбраната сподели, че желаят да разпитат очевидци, които настояват, че са чули украински военен аероплан в региона по време на случая и желаеха повече радарни данни.

Веднага след случая съветски представители обществено поддържаха сходни теории, че украински изтребител е свалил MH17.
 Подновиха процеса за сваления MH17 в Източна Украйна
Подновиха процеса за сваления MH17 в Източна Украйна

Процесът против четирима обвинени стартира през март

Миналата седмица холандската прокуратура разяснява теорията за бойния аероплан, заявявайки, че проверяващите са ревизирали данните от радара , които демонстрират, че не е имало военен аероплан в региона по време на случая. Те разясниха, че Москва е отдръпнала поддръжката си за тази доктрина, откакто признала, че е открита неточност с данните от радара.

Обвиняемите Игор Гиркин, Сергей Дубински, Олег Пулатов и Леонид Харченко са съдени задочно.

Процесът против четирима обвинени стартира през март след близо 6-годишно следствие на екип от интернационалните следователи от Холандия, Белгия, Австралия, Украйна и Малайзия. Разследващите заключиха, че зенитно-ракетен комплекс е употребен при свалянето на самолета . Комплексът е на съветската войска, само че употребен от проруските сепаратисти в Източна Украйна.

MH17 беше свален по време на полет от Амстердам до Куала Лумпур . Всички 298 души на борда починаха.

Всички обвинени са заемали висши постове в проруските сили в Източна Украйна през 2014 година, съгласно прокуратурата. Обвиненията против тях са в ликвидиране и причиняване на самолетна злополука.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР