Адвокатите на група осъдени на смърт затворници, които са изчерпали

...
Адвокатите на група осъдени на смърт затворници, които са изчерпали
Коментари Харесай

Южна Каролина иска да възобнови екзекуциите с разстрел и електрически стол, казва, че „мигновената или безболезнена“ смърт не е задължителна

Адвокатите на група наказани на гибел пандизчии, които са изчерпали обжалванията, се чака да спорят пред Върховния съвет на Южна Каролина Съдът, че два от методите за екзекуция на страната - електрическият стол, който е остарял, и разстрел, който е нов - са жестоки и необикновени санкции.

Адвокатите на четиримата пандизчии също възнамеряват да спорят във вторник, че Законът от 2023 година, предопределен да разреши рестартирането на смъртоносни инжекции, пази в загадка прекалено много детайлности за новото лекарство и протокол, употребявани за ликвидиране на пандизчии.

В салдото са смъртните присъди на 33 пандизчии, които са наказани на гибел в Южна Каролина. Въпреки че няма формален мораториум, страната не е правила екзекуция от близо 13 години, откакто медикаментите, употребявани за смъртоносни инжекции, изтекоха и фирмите отхвърлиха да продават повече на затворнически чиновници, в случай че не могат да скрият самоличността си от обществеността.

преди малко екзекутира един наказан затво...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР