Адвокатът по спортно право – Георги Градев, който бе кандидат

...
Адвокатът по спортно право – Георги Градев, който бе кандидат
Коментари Харесай

Георги Градев: Изпълкомът на БФС е нареден от статуквото и е некомпетентен, което е сигурна гаранция за провал

Адвокатът по спортно право – Георги Градев, който бе претендент – президент на Българския футболен съюз, има вяра в желанието за смяна и положителните планове на Георги Иванов. Градев прикани Гонзо да откри метод да включи в екипа си Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров.

Ето какво написа Градев във Facebook:

„ Скъпи другари,

През далечната 2008 години започнах борба за смяна в управлението на Български футболен съюз. Дадох десетки конференции и изявленията и написах стотици постове в обществените мрежи, които не дадоха резултат. Бях хулен, обиждан, заплашван и съден. Въпреки тези неволи и неуспехи, в никакъв случай не се отхвърлих за разлика от някои други, които минаха в „ публичен съвет “ против 1000 лева на съвещание.

Преди 2,5 години открих съидейници в лицето на „ трите коня “. За страдание, доста от моите препоръки не бяха чути или възприети, а несъмнено печелившото решение за „ замяна “ на водещата фигура в екипа беше наречено „ опит за разделяне “. В екипа имаше слаби звена и се взеха неверни решения, за които алармирах неведнъж, само че не ми обърнаха внимание. Това ме принуди да напусна. Резултатът беше предупреден.

Очевидно няма да има бърза смяна в БФС. Избраният Изпълнителен комитет (с дребни изключения) е подреден от статуквото и незапознат, което е сигурна гаранция за неуспех. Говорих с Георги Иванов – Гонзо след конгреса и имам вяра в неговото предпочитание за смяна и положителни планове. Но по какъв начин да настъпи смяна с тези хора в Изпълнителния комитет? Това е безусловно невероятно! Освен това мнението на почитателите още веднъж се пренебрегва, което е голяма неточност  – футбол се играе поради хората.

Призовавам Георги Иванов – Гонзо неотложно да се срещне с Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров и да откри метод да ги включи в ръководството на българския футбол. В противоположен случай, нов ексклузивен конгрес в границите на една година е неминуем.

Моята задача да изгоня Борислав Михайлов от БФС е изпълнена.

Бог да пази българския футбол. “

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР