Адвокатът от "Русенската долина на химията" няма никакво намерение да

...
Адвокатът от "Русенската долина на химията" няма никакво намерение да
Коментари Харесай

Анатоли Станев: Не съм напуснал ИТН

Адвокатът от "Русенската котловина на химията " няма никакво желание да става от директорския стол на Областната администрация на Русе

Областният шеф на Русе Анатоли Станев от през днешния ден е на работа след десетдневна отпуска, заяви той, представен от.

След трусовете в партия „ ИТН “ (ИТН) и напускането на шестима депутати, измежду които и към този момент някогашният регионален координатор на Има Такъв Народ за Русе Светлин Стоянов, се появили клюки, че и Станев към този момент не е в редиците на партията, от чиято квота той е на поста.

Тази информация регионалният на Русе разяснява по този начин: „ Не съм напуснал Има Такъв Народ и няма динамичност в партийното ми участие. “

Светлин Стоянов: Аз предложих Анатоли Станев за регионален шеф

 Светлин Стоянов: Давах имена за шефове на ВиК и АПИ в Русе, Караджов не ги хареса

Следващите му опити за кадруване обаче останали несполучливи. Отцепникът от Русе е давал и имена за шефове на ВиК и АПИ в Русе, само че Караджов не ги харесал.

По думите на депутата, той е предложил по 2-3 имена за всяка позиция, за която са му желали – ръководството на АПИ в Русе, БГ Тол, ВиК. Хората били както специалисти, по този начин и партийни номинации от Има Такъв Народ. От 15-те имена Гроздан Караджов не харесал нито едно,

Адвокатът от "Русенската котловина на химията " се настани комфортно в директорския стол на Областната администрация на Русе с помощта на "Има Такъв Народ ".

Припомняме, че две отворени писма – за и срещу, разделиха жителите по въпроса дали някогашният шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Русе Анатоли Станев има качествата да бъде новият регионален шеф на крайдунавския град.

От Има Такъв Народ - Русе излязоха с позиция за безапелационната си поддръжка на тази номинация, а депутати от Политическа партия - Русе обявиха, че не могат да разясняват кандидатурата, защото предлагането не е тяхно, а на Има Такъв Народ.

В последна сметка, без значение от публичното недоволство измежду русенци, Станев седна на директорския стол на Областната администрация на Русе и няма никакво желание да става от него.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР