Адвокатът на ЦСКА - София Станислав Трендафилов коментира последните събития

...
Адвокатът на ЦСКА - София Станислав Трендафилов коментира последните събития
Коментари Харесай

Адвокат Станислав Трендафилов: Гриша Ганчев отново доказа колко е отдаден на ЦСКА

Адвокатът на ЦСКА - София Станислав Трендафилов разяснява последните събития на " Българска войска ".

Както към този момент стана ясно, ФИФА наложи възбрана на " алените " да картотекират нови футболисти, защото клубът загуби няколко каузи, които са на стойност над 1 500 000 евро.

" Гриша Ганчев за следващ път показва какъв брой е предан на идеята ЦСКА. Припомнете ми за различен предприемач, който вади такава огромна сума, с цел да покрие непознати отговорности. Лесно можем да съпоставим това, което той направи за няколко години, със свършеното от неговите прародители в последните десетилетия.

3 милиона лв. за родните стандарти са в действителност доста пари, само че в случай че би трябвало да извлечем нещо положително от обстановката е, че с заплащането на тази сума, един път вечно ще бъде комплициран завършек на тези проблеми, които се проточват толкоз доста години. Няма заплаха други някогашни футболисти да заведат каузи против клуба, защото те имат давностни периоди, които са изтекли ", обясни юристът пред " Тема Спорт ".
свързани новини3518на 02.02.2022
" С заплащането на тази сума единствената цел пред нас остава реконструкцията на стадиона. Нещата се развиват в вярната посока и се надяваме, че ще ги доведем до дъно ", добави Станислав Трендафилов.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР