Адвокатът на главния заподозрян за изчезването на Мадлин Маккан казва,

...
Адвокатът на главния заподозрян за изчезването на Мадлин Маккан казва,
Коментари Харесай

Адвокатът на Кристиан Брюкнер разкрива ключово нещо, което заподозреният Мадлин Маккан няма да направи в съда

Адвокатът на основния обвинен за изгубването на Мадлин Маккан споделя, че клиентът му няма да приказва в съда по откъслечен углавен развой, с изключение на да каже името му.

Кристиан Брюкнер ще се яви пред съда в Германия през днешния ден (петък, 16 февруари), упрекнат в поредност от закононарушения против дами и деца в Португалия. 45-годишният също беше посочен като обвинен за изгубването на Мадлин през 2007 година преди съвсем четири години, само че не е упрекнат в никакви закононарушения по отношение на нейния случай.

Германецът към този момент излежава присъда за обезчестяване и е упрекнат в още пет полови закононарушения, за които се твърди, че са осъществени сред 2000 и 2017 година в Португалия. Преди началото на процеса неговият юрист Фридрих Фулшер сподели, че клиентът му няма да направи нищо, добавяйки: „ Той няма да приказва на чуването, с изключение на да каже името си, само че нищо не би трябвало да се извлича от това. Това, което би трябвало да стане ясно, е, че тези обвинявания нямат нищо общо с Мадлин Маккан и че в този момент, съвсем четири годи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР