Адвокатът на австралиеца, задържан в България, призовава Канбера бързо да

...
Адвокатът на австралиеца, задържан в България, призовава Канбера бързо да
Коментари Харесай

Адвокатът на Полфрийман пред ЕйБиСи: Качето го на самолет, в опасност е

Адвокатът на австралиеца, арестуван в България , приканва Канбера бързо да го " качи на аероплан " отвън страната, като декларира, че е заплашен от държавните управляващи, оповестява " ЕйБиСи нюз ".

Калин Ангелов изяснява, " вашите управляващи би трябвало да дойдат тук, да го вземете с колата и да го качите в самолета. Не виждам правни проблеми това да се случи през днешния ден... тъй че чакаме самолетния билет и паспорта . "

Полфрийман чака издаването на нов паспорт, който се обработва от най-близкото австралийско посолство в Атина . Той е посетен от консулски чиновници в понеделник. " Вчера те (консулските служители) ме помолиха да им дам копие от решението на (апелативния съд), решението е онлайн, аз им демонстрирах ", добавя Ангелов.

Попитан какво би трябвало да прави австралийското държавно управление, с цел да помогне, юристът предизвестява, че времето е от значително значение . " По някакъв метод натиснете още... другояче се опасявам, че ще тормозят един от вашите жители ".

Полфрийман е наказан през 2009 година и наказан на 20 години пандиза. Опитите му за обжалване са несполучливи и през 2011 година висшият съд в България удостовери присъдата му. Според българското законодателство , лишените от независимост автоматизирано се класират за чуване, откакто изтърпят половината от присъдата си. Бащата на убития Андрей Монов, Христо Монов, е авторитетен някогашен политик. Той отхвърля изявление, написа ЕйБиСи.
 Христо Монов: Съдиите да си вършат каквото желаят, само че на друго място
Христо Монов: Съдиите да си вършат каквото желаят, само че на друго място

" Калпакчиев, в случай че смее да се разноски по Витошка до Лъвов мост, аз мога, той може ли "

" На протест в символ на митинг против освобождението на Палфрийман в центъра на София Волен Сидеров, водач на крайнодясната " Атака ", изяснява на навалица последователи, че австралиецът не би трябвало да може да напусне страната. " Ако беше български жител, щеше да прекара остатъка от живота си в пандиза ".

32-годишният от Сидни постоянно е отхвърлял обвиняванията за ликвидиране и опит за ликвидиране, казвайки, че работил в самоотбрана по време на улична битка през 2007 година, в която намушкал и умъртвил локалния студент по право Андрей Монов. Друг мъж, Антоан Захариев, е ранен в региона на торса.

През 2018 година Полфрийман отдръпва молбата си за условно освобождение , откакто Христо Монов предизвестява, че в случай че бъде освободен, Монов не е не запомнил " уменията ", които е придобил в армията , изяснява австралийската медия.

" Полфрийман е бодил за затворническите управляващи . Асоциацията му за рехабилитация на българските пандизчии се застъпва за правата на пандизчиите, а през последното десетилетие Полфрийман насочва обвинявания за корупция в българската затворническа система. През април австралиецът организира триседмична гладна стачка в символ на митинг против напъните на държавното управление да угнетен работата му с асоциацията ", написа още ЕйБиСи.
 Вътрешна македонска революционна организация не имат вяра в безпристрастността на Калпакчиев за Полфрийман
Вътрешна македонска революционна организация не имат вяра в безпристрастността на Калпакчиев за Полфрийман

Те упорстват за дисциплинарното уволняване на съдията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР