Адвокатът бе избран от новите депутати за председател на 47-ото

...
Адвокатът бе избран от новите депутати за председател на 47-ото
Коментари Харесай

Ето я красивата съпруга на председателя на новия парламент Никола Минчев

Адвокатът бе определен от новите депутати за ръководител на 47-ото Народно заседание по предложение на „ Продължаваме промяната “.

Така бе комплициран завършек на дамското ръководство на Народното събрание, който през последните години бе ръководен от Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Ива Митева.

Най-младият ръководител на Народното събрание в новата история на България – 34-годишният Никола Минчев, е щастливо женен макар младата си възраст.

От 6 години той има брак с обичаната си Силвия, с която имат връзка от преди да минат публично под венчилото. Юристът срещнал любовта на живота си точно в работните каузи, тъй като хубавицата, родом от Пловдив, е адвокатка също като него, написа Ретро.


Кой е Никола Минчев? Кандидатурата на Политическа партия за ръководител на Народното събрание
Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разгласи, че ще излъчат за ръководител на Народното събрание юриста Никола Минчев. " Той е...

Двамата се венчават на охолно сватбено празненство през есента на 2015 година, в следствие им се раждат и две деца.

Минчев, който е роден в Перник, е приключил 91-ва Немска езикова гимназия в столицата, след което и право в Софийския университет, където се среща с неговата брачна половинка. Освен специалността Никола и Силвия имат и друга обща пристрастеност – почитатели са на футбола и обичат спорта. 



Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР