Адвокатът Асен Илиев напусна Фермата“, след като претърпя драматична загуба

...
Адвокатът Асен Илиев напусна Фермата“, след като претърпя драматична загуба
Коментари Харесай

Адвокат напусна Фермата, след като бе разгромен в дуел

 Адвокатът Асен Илиев напусна " Фермата “, откакто претърпя трагична загуба на Арената в събота вечер. Той бе победен от съперника си Петър Петров, който завоюва с лекост всички борби и с заключителен резултат от 10 на 0 съумя да отбрани мястото си в стопанството. За юриста това е втора загуба в двубой от началото на сезона. Преди месец той беше надвит от Митко Манолев - Шестака, само че получи невиждан късмет да остане в шоуто.

Пилотът и някогашен футболист Петър сподели предимство във всяко тестване - от рязането на греди до премятането на тежки варели, само че дефинира представянето си, като " лека подготовка “. Асен не съумя да смогне на темпото на съперника си и, виейки от болежка, се отхвърли от една от борбите - изтръгването на гумени патета от мрежа, по която тече слаб ток. Въпреки че падна в дуела, юристът си потегли с гордо вдигната глава и с подарък - колие с дървен кръст, ръчно направен от поддръжника му Ангел Тенев.

" Тръгвам си, само че се усещам победител. Успях да потисна егото си и се веселя, че чувствам смяна в себе си. Преди преценявах хората първосигнално, в този момент към този момент виждам по-дълбоко. Видях, че мога да оставам жив във всевъзможни условия и върших неща, които не съм считал, че може да ми се отдават. Градските хора сме изгубили чувство какъв брой елементарно е нашето всекидневие, всичко ни идва наготово и не го оценяваме. Когато през целия ден си мелил брашно за един самун, усетът му е друг и си даваш сметка през какво си минал, с цел да го имаш на масата “, описа на прощаване Асен. Сред триумфите си той означи и обстоятелството, че като аргатин съумя да избави доста болна овца, за което получи поздравления от стопанина Андрей.

Победителят във втория мъжки елиминационен двубой остана изцяло невъзмутим до сбогуването си с Асен, когато не съумя да сдържи страстите си и се разплака.

" Всеки, който си потегля, ще ни липсва, без значение чия страна в дуела сме заели “, призна Петър, който ще чества успеха си с стомна вино от избата на един от най-колоритните участници в шоуто - винопроизводителя от Мелник Митко Шестака.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР