Адвокат на Хънтър Байдън оспорва снимка, включена в специално досие

...
Адвокат на Хънтър Байдън оспорва снимка, включена в специално досие
Коментари Харесай

Адвокатът на Хънтър Байдън казва, че снимката на телефона му показва дървени стърготини, а не кокаин: „наказателното преследване е абсолютно погрешно“

Адвокат на Хънтър Байдън оспорва фотография, включена в особено досие предходната седмица, казвайки, че не е кокаин, както беше разказано по-рано, а дървени стърготини.

Въпросната фотография е измежду множеството фотоси, за които се твърди, че синът на президента е направил злоупотребата си с опиати. Министерството на правораздаването включи фотосите в правосъдно дело предходната седмица, с цел да потвърди, че Хънтър Байдън е бил привързан към опиати, когато е дал отговор с „ Не “ на използването на опиати при заявление за оръжие, което е нарушаване на федералния закон.

Снимките на iPhone на Хънтър Байдън демонстрират изображения на кокаин, крек и опиати парафанелия. (Министерство на правосъдието)

Адвокатът на Хънтър Байдън сподели, че една от фотосите е направена в неговия офис тогавашният психиатър доктор Кийт Аблоу. Аблоу е получил фотографията, сподели юристът на Байдън, от „ занаятчия дърводелец “, който е „ привързан към кока-колата “.

Съобщението,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР