Адвокат Марин Марковски смята двойния убиец Викторио Александров за изключително

...
Адвокат Марин Марковски смята двойния убиец Викторио Александров за изключително
Коментари Харесай

Само Марковски знае колко ще получи двойният убиец Викторио

Адвокат Марин Марковски счита двойния палач Викторио Александров за извънредно безочлив субект. " В проучванията, в практиката, която дефинира истината, най-характерното качество на килъра е наглостта. Това е качество на всеки, който прави закононарушение. Убиецът е най-големия апаш, тъй като той краде живота на хората ", сподели пред Българска национална телевизия маститият юрист.

Той счита килъра на жена си и детето си Викторио Александров за наглец. Доказателство е настояването му за домакински арест.

" Практиката ми постанова да контактувам с убийци, заблуда е това, че палач съжалява и се разкайва. Когато наглецът стартира да търпи присъдата, той гледа единствено да му е добре в килията. Убийците не се разкайват. Най-лошото е, че на убийците не им е изписано на челото, че са такива. Те са като нас. В думите на Викторио не може да откриете повода, няма претекст да го направи. Тук няма претекст ", сподели Марковски.

" Законът е долнокачествен, ще осъдят Викторио на 30 година, съдът няма да може да му даде пожизнен затвор ", съобщи юрист Марковски. /Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР