Адвокат Елена Гунчева ни съобщава, че няма да пазарува повече

...
Адвокат Елена Гунчева ни съобщава, че няма да пазарува повече
Коментари Харесай

След гафа на наперената депутатка в Билла - просто ги изгонете културно

Адвокат Елена Гунчева ни оповестява, че няма да пазари повече в " Билла ", защото касиерка й направила забележка да си постави маската вярно. Пловдивският народен представител от " Възраждане “ е засегнат от " наглата и арогантна “ касиерка, защото си разрешила да увеличи звук на депутатското провидение, даже да крещи.

А " наглата и арогантна “ касиерка не е направила нищо друго, с изключение на да съблюдава признатите правила за сигурност в магазина и да уведоми клиента, че има такива правила. А клиентът, който може да се държи безочливо и надменно в Народното събрание, счита, че може да го направи във всеки магазин.

Невъзпитаният личен състав не знаел от кое място му идва заплатата, твърди Гунчева. А тя знае ли от кое място идва нейната като депутат?

И кой, по дяволите, се интересува къде пазари народен представител Елена Гунчева и къде повече не желае да пазари. За случката в магазина тя би трябвало да си замълчи, само че е решила да я направи публично притежание, като че ли търси състрадание. Тя ни оповестява, че не желае да съблюдава разпоредбите. Но това към този момент го знаем, защото е част от парламентарна група, която искаше да бутне Народното събрание поради тези правила.  

" Май бизнесът е време да осъзнае, че се устоя с парите на клиентите си, а не е на прехрана към министъра на опазването на здравето “, оплаква се още народен представител Гунчева. Доста неуместно умозаключение, с което разногласието й с касиерката може да завърши. Очевидно е, че би трябвало да се доверим на незнайната касиерка, в сравнение с знайния народен представител.

Описаната преживелица е сериозен гаф за народен представител Гунчева, в случай че въобще схваща с какво тъкмо се е похвалила. Тя държи да знаем мнението й за работата на касиерките, защото е депутат. Вече знаем. Затова касиерките не трябва да покачват звук на хората от " Възраждане “, тъй като те са чувствителни, когато им говорите за ограничения, маски, зелен документ. Просто ги изгонете културно, в случай че това въобще е допустимо.

Още забавни разбори може да четете в ZaPlovdiv.bg! 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР