ADS-2200 и ADS-2700W сканират автоматично към избрани локацииНовите скенери на

...
ADS-2200 и ADS-2700W сканират автоматично към избрани локацииНовите скенери на
Коментари Харесай

Brother пуска бързи и леки скенери за бизнеса

ADS-2200 и ADS-2700W сканират автоматизирано към определени местоположения

Новите скенери на Brother се оправят с огромен набор от медии едновременно

Ново потомство скенери за бизнеса на японската компания Brother се отличават с експедитивност, компактни размери и лекост на приложимост. Моделите са ориентирани към дребни и междинни компании, които работят с голям брой хартиени документи.

ADS-2200 и ADS-2700W оферират напълно нови функционалности и сканират с 45% по-бързо от предхождащите ги модели, оповестиха от производителя. Двата модела оферират скорост до 35 двустранни, цветни страници в минута.

Новата гама скенери на Brother може да се оправи с огромен набор от медии едновременно без потребност от авансово подбиране. Това включва двустранно отпечатана хартия А4, фото хартия, пластмасови ID карти и релефни карти с дебелина до 1,32 мм, както и касови бележки.

Високото качество на изображението се реализира посредством вградена обработка и корекции

ADS-2200 и ADS-2700W са лесни за потребление в режим на автоматизирано сканиране към авансово указани местоположения, при което не се постанова интервенция от консуматор. Те могат да сканират непосредствено към USB флаш драйвове, което икономисва включването на компютър и разрешава доста бързо сканиране на документ за среща или за преместване в електронен тип.

Когато изходната тава е сгъната към тялото на устройството, то има размери, близки до тези на лист А4, като по този начин се вписва във всяка офис среда.

Високото качество на изображението се реализира посредством вградена обработка и корекции. Към тези функционалности спада премахването на дупки от перфоратор, конфигурация на цветовата тоналност, изтриване на следи от маркер и мастило, на линии от ръбовете на хартията и в допълнение възстановяване на текстовите знаци.

Водещият модел ADS-2700W има цялостен набор от функционалности като кабелна LAN връзка и Wi-Fi, опция за сканиране към мрежова директория и FTP/SFTP. Благодарение на съвместимостта с Windows, macOS и Linux, двата скенера се интегрират във всякаква ИТ инфраструктура.

С дребните си размери, скенерите на Brother се вписват във всяка офис среда

Цветният LCD тъч екран с диагонал 7,1 см на ADS-2700W разрешава незабавно изпращане на сканираните документи съгласно авансово конфигурирани профили. Може да бъде задействана заключваща функционалност, която подсигурява високо равнище на сигурността на данните в офиса и това изцяло дава отговор на потребностите на 45% от бизнесите (според проучването) да покриват стандарти за конфиденциалност, законови и регулаторни условия.

Моделът ADS-2200 предлага банален режим на работа с бутони, които задействат дейностите по сканиране единствено с едно натискане.

Новата гама скенери на Brother ще бъде налична на пазара в България от началото на декември на цени, започващи от 579 лева без Данък добавена стойност, прецизираха от офиса на японската компания у нас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР