Адриан Андреев се намира в най-добрата си форма през цялата

...
Адриан Андреев се намира в най-добрата си форма през цялата
Коментари Харесай

Невиждани сцени в Орлеан: Муте се нахвърли с юмруци на Адриан Андреев след мача им

Адриан Андреев се намира в най-хубавата си форма през цялата си кариера до момента, като за трета поредна седмица доближава най-малко до четвъртфиналите на конкуренция в Чаланджър Тура. Това се случи, откакто през вчерашния ден младият българин съумя единствено в рамките няколко дни да победи още веднъж Корентен Муте, който се намира под номер 64 в международната класация. Нашият съотечественик беше изцяло надигран в откриващата част, само че съумя да навакса сет пасив, демонстрирайки необикновен тенис в тайбреците на втория и третия сет, с цел да се поздрави с нов влиятелен успех.

Най-интересното обаче се случи, след края на срещата, когато играчите несъмнено бяха малко по-агресивни от всекидневно при поздрава си и имаше известно побутване от двете страни от мрежата, единствено че нещата надалеч не завършиха дотук. Темпераментният французин направимо немислимото, преминавайки в полето на родния ни представител и му се нахвърли с юмруци, само че основният арбитър незабавно слезе от стола си и всичко завърши без съществени провали.

Всъщност локалният представител стартира всичко още по време на дуела, защото се целеше с всичка мощ в тялото на Адриан, до момента в който нашият съотечественик загряваше волета, а след това на няколко пъти споделяше на Андреев да не го гледа, но в последна сметка тези провокации се обърнаха против самия Муте и Ади остави неговата игра да приказва, което се оказа печелишвата тактика.

JSJSJSJSJSJSJSJSJSJSJSJSJD
— Imad (@Imad__26)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР