Адолис Гарсия и Тексас Рейнджърс се споразумяха в четвъртък за

...
Адолис Гарсия и Тексас Рейнджърс се споразумяха в четвъртък за
Коментари Харесай

MVP на ALCS Адолис Гарсия сключи 2-годишен договор с Рейнджърс за 14 милиона долара, за да избегне арбитраж, твърдят източници на AP

Адолис Гарсия и Тексас Рейнджърс се споразумяха в четвъртък за двугодишен контракт за 14 милиона $, заобикаляйки чуване за арбитраж за заплати за MVP на AL Championship Series и първенците на World Series.

Сделката до 2025 година е в развой на физическо осъществяване, съгласно човек, осведомен с този ход. Този човек приказва с Асошиейтед прес в четвъртък при изискване за анонимност, защото договорката, която включва ескалатори, не е финализирана.

Гарсия беше единственият състезател на Рейнджърс, отговарящ на изискванията за арбитраж за заплатите, който не е постигнал договорка преди крайния период от предишния месец. Арбитражно чуване беше планувано в четвъртък преди да бъде реализирано съглашението.

Двукратният състезател на All-Star, който сложи връх след сезона на MLB с 22 RBI предходната есен, изиска 6,9 милиона $, а Тексас предложи 5 милиона $. Това беше най-голямата разлика измежду 23-мата играчи в лигата, които размениха оферти за заплати с тимовете си. Изслушването...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР