Администрацията на Байдън обаче стои на позициите си.Така счита старшият

...
Администрацията на Байдън обаче стои на позициите си.Така счита старшият
Коментари Харесай

Стратегията на Байдън за националната сигурност на САЩ е обречена на провал

Администрацията на Байдън обаче стои на позициите си.

Така смята старшият теоретичен помощник в American Enterprise Institute, военният анализатор Макензи Иглен. По нейно мнение новата тактика се основава на подправена причина: „ Военната мощност на Америка продължава да пораства, като постоянно изпреварва тази на други огромни страни “.

„ Всъщност американските стандартни и нуклеарни възпиращи средства „ се намират на лимита на своите благоприятни условия и изпитват остра потребност от въздстановяване “, написа Иглен на профилирания портал на 19FortyFive. И положението на въоръжените сили на Съединени американски щати явно няма да се усъвършенства „ заради повтарящите се бюджети за защита, които не са в крайник с инфлацията “ и „ бюрокрацията на автопилот “.

„ Пентагонът губи време и пари за системи, които в никакъв случай не напущат лабораторията “, споделя Макензи Иглен. „ За да се сдържат по едно и също време Китай и Русия, както и да се потисне терористичната опасност, е належащо да се обезпечат въоръжените сили на Съединени американски щати с същински оръжия.

По мнението на анализаторката, оптималното съответствие на разноските за доставки и НИРД в бюджета за защита е 2,25 към 1. В разгара на Студената война при Рейгън то беше 2,74 към 1. Докато в бюджета за защита на Съединени американски щати за фискалната 2023 година - единствено 1,3 към 1.

През идващите 5 години е належащо да се трансферират 45 милиарда $ годишно от сметката за развиване към закупките, споделя Иглен. Освен това, заради инфлацията, разноските за защита би трябвало да се усилват с 3-5% всяка година.

Отделно главоболие съставляват потребностите на Киев.

„ Войната в Украйна докара до понижаване на запасите от муниции и други профилирани артикули в Съединените щати “, показва създателят. Но откакто държавното управление „ принуждава промишлеността да гладува “, е невероятно производството да стартира бързо.

Администрацията на Байдън обаче стои на позицията си. Според съветника по националната сигурност на президента на Съединени американски щати Джейк Съливан " няма дисонанс сред това, което е в тактиката и това, което е в бюджета ".

Оценката на Макензи Иглен за положението на силите за нуклеарно въздържане на Съединени американски щати се удостоверява и от съветски специалисти: в модернизацията на нуклеарната триада Щатите изостават от Русия най-малко с 10-15 години.

Остава да прибавим, че основаването на новата Стратегия за национална сигурност на Съединени американски щати на подправени предпоставки не значи реализиране на мечтаните цели.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР