Администрацията на Байдън не успява да проследи правилно чуждестранната собственост

...
Администрацията на Байдън не успява да проследи правилно чуждестранната собственост
Коментари Харесай

Администраторът на Байдън не успява да проследи собствеността на Китай върху земеделски земи в САЩ: govt watchdog

Администрацията на Байдън не съумява да наблюдава вярно задграничната благосъстоятелност върху аграрни земи в Съединени американски щати и не наподобява да има проект да стартира да наблюдава това данни, съгласно следствие на Службата за отчетност на държавното управление на Съединени американски щати (GAO).

Според отчет на GAO, в който се разказват констатациите от неговото следствие, Министерството на земеделието (USDA) не съумя поредно да споделя навременни данни за задгранични вложения в земеделска земя в Съединени американски щати, както се изисква според Закона за откриване на задгранични вложения в селското стопанство от 1978 година (AFIDA). Освен това чиновници на Пентагона споделиха на проверяващите, съгласно отчета, че USDA би трябвало постоянно да дава по-актуални и характерни данни от AFIDA.

„ Споделянето на настоящи данни може да помогне за увеличение на видимостта на евентуалните опасности за националната сигурност, свързани за задгранични вложения в земеделска земя в Съединени американски щати ", се показва в отчета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР