Activision Blizzard публикуваха през тази седмица отчет за изминалото тримесечие,

...
Activision Blizzard публикуваха през тази седмица отчет за изминалото тримесечие,
Коментари Харесай

Activision Blizzard отчетоха рекордна печалба

Activision Blizzard разгласиха през тази седмица доклад за миналото тримесечие, от който излиза наяве, че компанията се е радвала на най-успешната си годишна четвърт в историята с нарастване на приходите от 72% на годишна база. Основна заслуга за това са имали Call of Duty: Black Ops Cold War, проходите от полупките в Warzone, както и Call of Duty Mobile. Оперативните доходи също са нарастнали доста – с повече от два пъти спрямо миналия фискален интервал на миналата година.

В акцентите от отчета, представен от Twinfinite се отбелязва, че с помощта на прелюдия F2P модел за Call of Duty, както и старта на мобилната версия на играта, месечната база от консуматори на артикули на студиото се е нараснала тройно за последните три години и през първата четвърт на годината са регистрирани 150 000 000 месечни консуматори. Конкретно, месечните консуматори на Call of Duty са се нараснали с над 40% през въпросния интервал. Отчита се също и извънредно засилен интерес към старта на професионалната Call of Duty лига.

„Нашите чиновници не престават да показват изключително показване при необикновени условия. Това неуморно старание, ориентирано към нашите заглавия дава като резултат мощни резултати за първото тримесечие, които са надалеч над упованията ни. Продължаващото преизпълнение на задачите ни ни оказва помощ да повишим своите упования за цялата сегашна година“, споделя в отчета изпълнителният шеф на Activision Blizzard Боби Котик.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР