Acronis разгърна глобална инициатива за развитие на местните общности(снимка: Acronis) Компанията

...
Acronis разгърна глобална инициатива за развитие на местните общности(снимка: Acronis)
Компанията
Коментари Харесай

Acronis отчете постижения в програмата си за устойчивост


Acronis разпростра световна самодейност за развиване на локалните общности
(снимка: Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis разгласява своя Доклад за екологично, обществено и корпоративно ръководство за 2022 година (ESG), който хвърля светлина върху напъните и стратегиите ѝ в региона на разнообразието, устойчивостта и общностното развиване.

През 2022 година Acronis отвори 13 центъра за данни, с което общият им брой по света доближи 50, а доставчиците са избирани след деликатно разглеждане на техните сертификации и съществуващи практики за енергийна успеваемост, сочи отчетът. Acronis употребява PUE за оценяване на успеваемостта на доставчиците като стъпка към реализиране на климатична индиферентност.
още по темата
Acronis стартира също самодейност за потребление на мърчъндайзингови артикули, създавани от екологични матерали, заобикаляйки използването на пластмаса. Това е предотвратило изхвърлянето на 1 826 000 пластмасови бутилки — т.е. 21 000 кг пластмаса — и попадането им в океана.

Компанията изследва и разнообразни способи да помогне на сътрудниците си, изключително на тези в разрастващите се страни, да се насочат към планове за възобновима сила и да лимитират повишаването на цените на електричеството. Като част от това изпитание, Acronis субсидира инсталирането на слънчеви панели в офисите на сътрудниците си в Нигерия, което в последна сметка оказва помощ да се понижат резултатите от климатичните промени.

Acronis е мощно ангажирана и с обезпечаване на помощ за райони, страдащи от спорове или естествени бедствия. През 2022 година компанията си партнира с неправителствени организации, а чиновниците на Acronis станаха доброволци за подкрепяне на фамилиите, потърпевши от спора в Украйна.

Програма Acronis Cyber Foundation, която започва преди пет години като самодейност за присъединяване в планове за развиване на локалните общности, се осъществя взаимно с сътрудници на компанията. През 2022 година Acronis построи пет учебни заведения в мощно подценени общности и организира голям брой стратегии за образования в региона на ИТ уменията, обхващайки над 13 000 души по целия свят.

По линия на разнообразието и приобщаването, през 2022 година Acronis вкара стратегия за менторство „ Жени в технологиите ” за 50 чиновници и образува районни клубове #CyberWomen, обхващайки 10 страни и достигайки до повече от 450 участници посредством световни уебинари за взаимна работа и кариерно развиване.

За да насърчи здравословния метод на живот и салдото сред работата и персоналния живот, през 2022 година Acronis вкара нови работни екстри, в това число спомагателен неработен ден и достъп до Програмата за подкрепяне на чиновниците (EAP). Този световен запас, наличен на 27 езика, е предопределен за чиновници и за членове на фамилиите, отговарящи на изискванията, за да им се помогне да се оправят със напрежението, провокиран от изолацията поради пандемията и от настоящите международни събития.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР