Acronis , глобален лидер в киберзащитата, ще вземе участие във

...
Acronis , глобален лидер в киберзащитата, ще вземе участие във
Коментари Харесай

Acronis ще вземе участие в Career Show Tech 2021

Acronis, световен водач в киберзащитата, ще вземе присъединяване във водещото кариерно събитие за ИТ експерти – Career Show Tech, което ще се организира на 19-20 май. В продължение на два дни ще имате опция да се срещнете с представители на Acronis и да научите повече за кариерата и опциите за развиване в компанията.

“Career Show Tech е събитие за ИТ специалности, което дава доста благоприятни условия за развиване. Лични срещи с едни от най-хубавите работодатели и професионална стратегия с потребни тематики за високи технологии, кариера, развиване. За нас е наслада, че Acronis e част от събитието и ще може да показа повече за страхотните благоприятни условия в компанията. ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

“Продължаваме интензивно да наемаме хора и да следваме амбициозните си проекти за напредък в България макар пандемията. Търсим експерти в региона на създаването на програмен продукт, обезпечаване на качеството, дизайн, ръководство на артикули, техническа поддръжка, маркетинг, продажби и други, ” изясни Пламен Тошев, ръководещ шеф, Акронис България.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР