Acer представи новия монитор SpatialLabs View Pro 27, който поддържа

...
Acer представи новия монитор SpatialLabs View Pro 27, който поддържа
Коментари Харесай

Acer SpatialLabs View Pro е 3D монитор с обемен звук без очила и слушалки

Acer показа новия екран SpatialLabs View Pro 27, който поддържа 3D изображения и съраунд тон. Устройството е в положение да сътвори 3D резултат без потреблението на каквито и да било специфични очила.

„ Acer SpatialLabs View Pro 27 е платно за създатели и разработчици, което трансформира концепциите в ярки 3D светове без потреблението на очила. Технологията SpatialLabs прави плановете още по-ясни. Всеки подробност се откроява, приближавайки концепциите до действителността “ – се споделя в анонса на новия тримерен екран.

SpatialLabs View Pro 27 разполага с 27-инчова матрица с 4K резолюция, периодичност на освежаване 160 Hz, бляскавост 400 cd/m2 и съответствие на контраста 1000:1. Мониторът е оборудван със система от камери, която проучва позицията на главата и очите на потребителя и по-късно приспособява картината.

„ Насладете се на безупречни 3D изображения даже при слаба светлина. Нашата технология точно следи позицията на очите в тъмното, като подсигурява, че 3D изображението постоянно е съвършено настроено за фена. Независимо дали предпочитате да работите в условия на слаба осветеност или желаете да покажете творенията си при мека светлина, образните резултати се приспособяват съвършено към придвижванията ви, осигурявайки ясна картина “ споделя още Acer

Мониторът поддържа и 3D тон, който се обезпечава от 2,5W стерео високоговорители. Нов изкуствен интелект дава отговор за обработката на звука. Acer твърди, че SpatialLabs View Pro 27 е единственият екран на пазара, който ви разрешава да чувате тримерен тон без слушалки.

Мониторът ще излезе на пазара при започване на 2024 година, като цената му към момента не е оповестена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР