Абсурдно е това. Така министърът на туризма Николина Ангелкова отговори

...
Абсурдно е това. Така министърът на туризма Николина Ангелкова отговори
Коментари Харесай

Ангелкова: С единични примери опропастяваме изцяло усилията, които са положени

Абсурдно е това. Така министърът на туризма Николина Ангелкова отговори на развихрилата се интрига, че на границата с Гърция преднамерено има административни компликации, с цел да се откажат българите да почиват в Гърция.
Ангелкова подсети, че министър председателят Бойко Борисов е предложил отваряне на границите със съседите ни още на 1 юни, само че Гърция е поискала 15 юни за границата с Гърция.
На въпрос на Нова телевизия по какъв начин българите ще бъдат привлечени да почиват на Черноморието, отговорът беше, че сигналите като тези за 8 лв. кафе, с цел да ползваш чадър, са единични, само че се трансформират в нарицателно и удрят по труда на всички други в туризма, които оферират първокласен туристически артикул. Ще има глоба според концесионния контракт за 8-те лв. кафе (на плажа " Бургас Север " ), увери Ангелкова. Тя добави, че този концесионер към този момент има предизвестие, а не е наложена санкция незабавно, тъй като мястото с 8-те лв. е спомагателна комерсиална повърхност, не е главната плажна част, само че такива площи се отбелязват особено с табела, а такава е нямало.
Наказанието е сред 3000 и 10 000 лв., акцентира Ангелкова. Трябва всичко да се съблюдава, не да си играем на котка и мишка, сподели още министърът на туризма.
Не знам на кой му е хрумнало, с цел да таксува Wi-Fi, продължи Ангелкова, само че посочи, че страната не може да го таксува, защото не приказваме за концесия, а за комерсиално заведение.
Що се отнася до рекламата ни като туристическа дестинация, министърът на туризма сподели, че е доста значимо по кое време се пуска реклама и къде, с цел да не отидат напъните напразно. Ще има общ микс на информационна реклама, от Германия до Израел, в това число при прилежащите ни страни. Ще има 50% в праймтайм на RTL, CNN, BBC – от идната седмица. По CNN ще е във всички онлайн канали, плюс телевизионно, посочи Ангелкова.
Много ми е мъчно да върша съпоставения с предходната година. Ако се осъществят всички планувани чартърни полети, тогава загубите може да са сред 30-40%. Това е оптимистичният вид. Реалистичният е 40-50% по отношение на предходната година, която беше извънредно сполучлива, заключи Николина Ангелкова. За предходната година над 4 млн. българи са осъществили нощувки, а над 1,4 млн. са осъществя нощувки на Черноморието, добави тя.
По тематиката " Алепу ", министърът съобщи, че не ѝ е прелестно и тъй като страната поставя изключителни старания да популяризира България като туристическа дестинация.
Винаги почивам на Черноморието ни - и на север, и на юг. И на " Албена ", и на Слънчев бряг, и на Созопол, сподели Ангелкова, като посочи " през последните 6 години ".
Политическият тътнеж – всички против ГЕРБ
Изключително съм отвратена от това, което се случва. Това е доста гнусно. Кой естествен човек ще запише латентен човек? Представете си до каква степен сме стигнали, разяснява Ангелкова новият скандал с Бойко Борисов.
Никой не приказва за това, което е реализирано. Вместо да се води борбата с политически причини, се води война, продължи министърът на туризма и добави, че " не е почтено и мъжко " това, което направи Цветан Цветанов при формалното си овакантяване на ГЕРБ през вчерашния ден, 17 юни.
Има способени органи, които би трябвало да си свършат работата. Ние, цялата партия, сме зад тила на премиера. Всички са против ГЕРБ, заключи Ангелкова. " Много гнусно е да се вършат компромати и имитации ", сподели още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР