„Абсолютно не се заблюждаваме. Знам, че другите отбори играят много

...
„Абсолютно не се заблюждаваме. Знам, че другите отбори играят много
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Никакъв извод не може да си извадим от този мач

„ Абсолютно не се заблюждаваме. Знам, че другите тимове играят доста по-сериозни мачове. Никакъв извод не може да си извадим от този мач. Повече ме затрудняват въпросите, в сравнение с мачът”, съобщи старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов след успеха с 6:1 като посетител на Верея в 32-ия кръг на Първа лига.

За съперниците в борбата за плейофите, Ангелов сподели: „ Не се знае кой какво ще направи. Нямам желан противник. Четирите тимове са равностойни, които се борят за плейофите. Затова не избирам нищо.”

По мотив контракта си, Сашо Ангелов показа: „ Бъдете спокойни. Всичко е тъкмо.” Това показа Ангелов и във връзка договорите на Даниел Генов, Валери Домовчийски и Илия Миланов.

Колкото до кончината на легендата на родния футбол Динко Дерменджиев, треньорът на Ботев Враца разяснява: „ Когато се правеше огромния тим на Ботев, той ме предложения. За жал това е животът. Оня си знае от горната страна работата. Малко преди мен, когато Тракия беше Тракия, не Ботев, той направи стила на тима с безконечните разигравания като Барселона. Това е негова заслуга. Много се нравеше по това време. Като млад футболист е обикновено всеки да бъде обезпокоен, само че той ти даваше самочувствие, че може да се оправиш с тази задача. Това е нещо, в което повярвах.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР