Абсолютен апокалипсис! Такова чудо досега не сме виждали! С тези

...
Абсолютен апокалипсис! Такова чудо досега не сме виждали! С тези
Коментари Харесай

Трагедията след потопа е неописуема! Баба Иванка опитала със сетни сили да се спаси от потопа, стигнала само до прага на стаята

Абсолютен апокалипсис! Такова знамение до момента не сме виждали! С тези думи посрещнаха публицистите бедстващите поданици на каменското село Ливада. Картината в обитаемото място е като след филм на ужасите.

Преливащата река е осеяна с трупове на животни, а къщите и колите на хората са цялостни с кал. Местните описват, че рано сутринта 2-метрова приливна вълна заляла селото. Вече няколко часа са без ток. Подобно е ситуацията и в другото съществено наранено от потопа село – Полски Извор. Водният пъкъл взе жертви и на двете места.


Къщите на хората са цялостни с кал, всичко е отнесено от приливната вълна

Около къщата на 87-годишната баба Иванка е цялостно с хора. Жената е открита мъртва рано сутринта. Тя е открита от внука си на прага на стаята. Издъхнала, до момента в който със сетни сили опитвала да се избави от наводнението.

„ Аз й бях опора. Като удавник за сламка се хващаше за мен”, ридае внукът на починалата жена. Младият мъж се вайка и се държи за главата към потъналата в кал къща.


Тук е починала старата баба Иванка

Хората се тормозят, че ще изгубят домовете си. Някои от тях скоро правили ремонт на къщите си, които в този момент са под вода. Притесняват се, че няма от кое място да намерят средства, с цел да възстановят домовете си.

Източник: " Флагман "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР