Абонаментът за PlaystationPlus услугата е ключов и жизнено необходим, ако

...
Абонаментът за PlaystationPlus услугата е ключов и жизнено необходим, ако
Коментари Харесай

Очакват ни 5 дни безплатен Playstation Plus



Абонаментът за PlaystationPlus услугата е основен и витално нужен, в случай че сте съществени геймъри. Той освен ви дава по няколко безвъзмездни заглавия на месец, разрешава да си купувате онлайн игри с големи отстъпки, само че и е наложителен за мултиплейър режима на множеството игри за PS4.
За да накара всички в Европа да схванат това, Sony започва особено събитие, което прави PS4 мултиплейъра безвъзмезден сред 15-и и 20-и ноември . Ако разполагате с игра, която има онлайн мултиплейър - да вземем за пример Destiny 2 или Fifa 18 - ще можете да поцъкате в мулти, без да се постанова да плащате нищо.

Тази акция е лимитирана за притежателите на Playstation 4 в Европа, тъй че ви съветваме да се възползвате. Абонамент за PS Plus в действителност не е нещо доста комплицирано и скъпо - много конзоли идват с промо кодове за избран интервал достъп - до 3 месеца - а някои игри също имат сходни благинки.

5-дневният безвъзмезден подарък от Sony надали ще ги удари съществено по портфейла, само че може да донесе много нови клиенти в Европа. 12-месечен абонамент коства 119 лв. и изцяло се оправдава даже единствено от безплатните заглавия, някои от които са ААА игри, въпреки и малко старички.

Разбира се, в случай че не сте се записвали за PS Plus, можете да опитате услугата за две седмици гратис. Имайте поради обаче, че всички игри, които свалите по време на този интервал, ще се заключат, когато той изтече.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР