10 неща, които да направите тази пролет, посочват експерти. В

...
10 неща, които да направите тази пролет, посочват експерти. В
Коментари Харесай

10 неща, които да направите тази пролет

10 неща, които да извършите тази пролет, показват специалисти. В началото на пролетта всеки прави описи с неща, които би трябвало да направи за идните празници и топлите месеци. Мислим какво би трябвало да свършим и какво не можем да пропуснем?

Ще ви улесним и по тази причина съставихме лист с 10 неща, които да извършите тази пролет. Изпълнете ги в случаен ред.

Отидете на пикник в планината. Само си представете: чист въздух, одеяло, чай или кафе от термос, хрупкава франзела, сирене, билки и всичко друго, само че постоянно вкусно и уместно за подготвяне на сандвичи. Тишина и успокоение. В най-хубавите европейски обичаи. Почистете и актуализирайте дрешника си. Ако към момента не сте го създали, в този момент е моментът да приберете в куфара неща, които са ви тормозили през зимата. Отървете се от непотребното. В последна сметка, с цел да се появи нещо ново, първо би трябвало да му извършите място. Ако не сте носили нещо в продължение на шест месеца, не се колебайте да го подарите или да го продадете. С парите, които ще получите, можете да си купите нещо ново. Лятото, както и пролетта, са сезони на цветовете. Допълнете дрешника си с нещо в действителност витално и цветно. Измислете си занимание. Обявяваме пролетта за интервал на обновяване и смяна. Ако от дълго време планирате да започнете да учите италиански, да се запишете се на курс по бачата или да вземете курс по шиене, започнете в този момент. За това, което в действителност харесвате, постоянно има време. Сменете прическата си. След зимните температурни промени, носейки шапка, шал или качулка, би трябвало най-малко да отрежете нацепените си краища на косата. Или може би от дълго време сте мечтали за бретон или нов цвят на косата? Отидете да карате колело. Хванете гаджето/съпруга/приятелката/децата си за ръка, облечете се в комфортни облекла и карайте по улиците на града. Това е освен чудесно психическо облекчение, само че и потребна физическа интензивност. Бъдете повече време на открито. Опитайте се да ходите повече. Паркирайте колата си на пресечка от работа и вървете пешком. Ако е допустимо, излезте да работите измежду природата или по летните кафенета и заведения за хранене. Там можете да дишате по-добре и постоянно да поръчате обичаната си напитка. Започнете да практикувате признателност. Всяка вечер записвайте в тетрадка или бележки на телефона си защо сте признателни през днешния ден. В началото ще бъде мъчно, само че колкото повече търсите положителното във всеки ден, толкоз по-често ще го намирате. Често одобряваме доста неща за даденост. Практикуването на признателност ще ви помогне да станете по-благодарни към света и другите. И те ще ви отговорят със същото, ще видите! Влюбете се още веднъж. Ако сте в дългогодишна връзка, открийте нова страна на колегата си. Очевидно, има още с какво да ви изненада. Ходете хванати за ръце като младежи, обикаляйте местата, където сте се скитали при започване на връзката ви. Ако към момента сте свободни, тогава помолете се да изградите връзка.

Пускайте сапунени балончета в парка. Дори да сте на 40.

Преразгледайте диетата си. През зимата ядяхме тежки храни, с цел да се стоплим и някак да оцелеем през тези студени месеци. Прегледайте диетата си, прибавете пресни зеленчуци и плодове към нея, слагайте на салатите си зехтин, а не майонеза. Пийте повече пресни сокове. И се наслаждавайте на всичко, което пролетта ни дава.

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР