Абитуриентските дрехи масово са на кредит, разказаха търговци за Телеграф“.

...
Абитуриентските дрехи масово са на кредит, разказаха търговци за Телеграф“.
Коментари Харесай

Облеклото за абитуриентските балове масово е на кредит

Абитуриентските облекла всеобщо са на заем, описаха търговци за „ Телеграф “. Най-често се взимат рокли, които се изплащат до 1 година и оскъпяването е сред 20 лева и 100 лева, сподели инспекция. Сред опциите за покупка на части са тоалети сред 200 лева и 1000 лева.

Най-много са офертите за рокли. В момента шлагер са семпли бални къси дамски дрехи за по 300 лева Могат да се платят на 12 вноски по 27 лева, като най-после оскъпяването излиза общо 24 лева за цялата година. Дълга публична рокля вид принцеса в черно с дантели и обръч може да се купи за 750 лева Предлага се на погашение още веднъж на 12 вноски, като всеки месец би трябвало да се дават по 70 лева.

Така най-после тоалетът излиза 840 лева За рокля от 479 лева лихвата възлиза общо на 23,70 лева, в случай че изплащате дрехата една година. Вноската всеки месец е тъкмо 44,71 лева и тоалетът най-после излиза 536,48 лева Мъжки формален костюм от две елементи – единствено сако и панталон - може да се откри за 398,95 лева Опциите са да се изплати на 3, 6, 9,12, 15, 18, 24, 30 или 36 вноски. Колкото по-дълъг е интервалът, толкоз се повишава и лихвата. За погашение на 36 вноски да вземем за пример ще би трябвало да давате по 15 лева и 5 стотинки месечно, а оскъпяването е малко над 20 на 100.

Има и онлайн магазини, които вършат отстъпка за покупка до края на януари. Предлагат се промоции с нулеви лихви за публични тоалети. Промоцията важи, в случай че купите дреха за 400 лева Акцията е годна както за рокли, по този начин и за сака и ризи. Намират се и оферти за публични обувки. Ако ги платите до месец на четири вноски, оскъпяване няма.

Други търговци дават алтернатива за заплащане на 20% от сумата и по-късно внасяне на три пъти от останалата част, като офертата важи единствено в случай че пазарувате за 1000 лева Нулевите лихви са промоционални и в множеството случаи оскъпяване има, разясниха продавач-консултанти. Магазините работят с разнообразни кредитори и изискванията се дефинират от тях. Покупките са вероятни както на място, по този начин и онлайн.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР