ABBA THE SHOW, най-грандиозният и успешен спектакъл, посветен на музиката

...
ABBA THE SHOW, най-грандиозният и успешен спектакъл, посветен на музиката
Коментари Харесай

Спектакълът ABBA THE SHOW идва за пръв път в България

ABBA THE SHOW, най-грандиозният и сполучлив театър, отдаден на музиката на незабравимия шведски квартет, идва за пръв път в София това лято.

На 3 юни, събота, в Зала 1 на НДК огромната продукция ще показа не едно, а две шоута (от 17:30 и от 20:30 ч.), с цел да могат оптимален брой почитатели да се снабдят с билети.

THE SHOW, оценено като „ най-автентичното ABBA трибют шоу до момента “ е излизало на сцена над 800 пъти пред повече от 2 милиона души в близо 50 страни по целия свят.

Световната му премиера е още през 2007 година в изцяло разпродадената Royal Albert Hall в Лондон и от този момент фурорът на практика не е спирал.

Турнето е обиколило планетата – от цяла Европа до Южна Америка, Япония, Индия, Филипините и Съединени американски щати

(където прави три исторически sold-out концерта в фамозния „ Hollywood Bowl “). Една от най-сензационните дати е в Сао Пауло, Бразилия, където го гледат близо 70 000 души.

Зад този свръхестествен триумф стоят четирима откровено влюбени в ABBA музиканти и огромен екип от първокласни продуценти и инструменталисти, в това число истински членове от концертната група на ABBA.

„ Лицето “ и главните гласове на шоуто са две шведки, Камила Далин и Катя Норд, които са буйни почитателки на ABBA още от деца и през 1996 година се събират с концепцията за трибют група, която кръщават „ Waterloo “. Оказват се толкоз положителни – и като гласове, и като театрално наличие, че получават персоналната „ благословия “ на взискателните Бьорн Улвеус и Бени Андершон. Следва триумф в разнообразни ТВ шоута и

през 2001 година идва шансът за съдействие с огромния скандинавски промоутър CSB и основаването на огромното, висококачествено “ABBA THE SHOW ”.

Спектакълът включва всички интервали на групата, започвайки с шлагера от Евровизия „ Waterloo ” и минава през обичани части като „ SOS ”, “Mamma Mia ”, “Dancing Queen ”, “Money Money Money ”, “Knowing Me Knowing You ” и доста други.

В годините, когато ABBA бяха на върха, за жал Желязната завеса не ни разреши да ги забележим и чуем онлайн. Няма да мине през България и неповторимата виртуална магия ABBA Voyage.Но прелестната им музика постоянно е била с нас, постоянно е звучала като един жизнеспособен, непринудено стимулиращ към танци саундтрак на щастливите и сантиментални моменти в живота ни, споделят уредниците от Sofia Music Enterprises.

И ето – в този момент имаме чудесната опция да се потопим в празника, който постоянно е бликал от музиката на ABBA, да се усмихнем и да се заредим с положителни страсти за цялото лято.

Билети за ABBA THE SHOW на 3 юни 2023 година от 17:30 ч. и от 20:30 ч. в зала 1 на НДК са в продажба в мрежата на Bilet.bg, онлайн на https://sme.bilet.bg/ и на касата на Билетен център НДК.

 

 
 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР