Aardvark Therapeutics, американска биотехнологична група, разработваща хапче за отслабване, планира

...
Aardvark Therapeutics, американска биотехнологична група, разработваща хапче за отслабване, планира
Коментари Харесай

Биотехнологични планове за отслабване IPO, тъй като търсенето нараства за лечения против затлъстяване

Aardvark Therapeutics, американска биотехнологична група, разработваща хапче за намаляване, възнамерява да събере до 200 милиона $ при в началото обществено предложение още това лято, задвижван от шума на вложителите към медикаментите срещу затлъстяване, съгласно хора, осведомени с въпроса.

Водещото лекарство на Aardvark — ARD-101 — съумя да потисне желанието за апетит при пациенти със синдром на Прадер-Уили, рядка генетична форма на затлъстяване, в изследвания в ранен етап. Той сподели същото заричане измежду хората с общо затлъстяване.

Базираната в Сан Диего биотехнологична компания е покрай довеждане докрай на финансов кръг преди IPO, в който ще набере сред 75 и 100 милиона $ от група вложители със сини чипове в опазването на здравето, съгласно трима осведомени с процеса.

Инвеститорите са разчувствани от ARD-101, по този начин наречения TAS2R агонист, тъй като той не просто задейства GLP-1, чревния хормон, употребен в известните медикаменти за намаляване от Novo Nordisk и Eli Lilly,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР