А1 прави нов жест към потребителите, намалявайки цените на редица

...
А1 прави нов жест към потребителите, намалявайки цените на редица
Коментари Харесай

A1 обявява до 75% намаление за устройства в своя онлайн магазин

А1 прави нов жест към потребителите, намалявайки цените на редица устройства от портфолиото си от 11 май. Отстъпките важат единствено за покупки през онлайн магазина на компанията на А1.bg, като от там припомнят апелите си за потребление на цифровите канали, с цел да се ограничи разпространяването на ковид. Всички оферти от най-новата онлайн акция са на комплекти от смарт телефон и моден аксесоар или джаджа, със съществени отстъпки сред 25% и 75% от постоянната цена на съответното устройство.
С най-голяма отстъпка - в размер на 75%, е смарт телефонът LG К50s. Той идва в комплект с хендсфри ttec Rio на цена от 57,49 лева при закупуване с тарифен проект A1 One Unlimited XL. Samsung A20e и Huawei P Smart Z пък са понижени на половина, като цената им със същия тарифен проект е надлежно 109,99 лева и 130,00 лева При поръчка на тези устройства от онлайн магазина на А1 клиентите ще ги получат в комплект с портативна батерия ttec PowerCard 5 000 mAh.

Любителите на аксесоарите ще се радват да научат и за комплекта Huawei Nova 5T и смарт гривна Smart Band 4. Двете устройства могат да работят в синхрон и да оказват помощ на фитнес запалянковците да наблюдават индикаторите си. Цената им сега е 433,99 лева, в случай че бъдат поръчани с тарифен проект A1 One Unlimited XL.
Може би най-атрактивното предложение с понижение сега е комплектът от Xiaomi Mi A3 с пречиствател на въздуха. Темата за замърсяването с фини прахови частици постоянно е настояща, изключително в този момент, когато здравето на белите ни дробове е на фокус. Пречиствателят също е с марка Xiaomi и може да се ръководи непосредствено от телефона с приложението Mi Home. Цената за този комплект сега е 265,99 лева с тарифен проект от А1.

С отстъпки от 25% могат да бъдат закупени още 2 устройства – Samsung Note 10 lite и Huawei P40 lite. Трябва да се означи, че това са и едни от най-актуалните модели измежду тези с понижени цени и вървят в комплект с портативна батерия ttec PowerCard 5 000 mAh. Ако бъдат поръчани с A1 One Unlimited XL, Samsung Note 10 lite ще коства 659,99 лева, а Huawei P40 lite – 277,49 лева
Промоционалните цени са годни до 31 май и важат единствено при закупуването на устройство с проект от А1. Целият развой се случва онлайн, a доставките са безвъзмездни до всяка точка на страната, без значение от цената на поръчаното устройство. Договорът също се изпраща по пощальон, а клиентите могат да го прегледат и онлайн, преди да го подпишат.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР