А1 обяви началото на кампания със значителни намаления в своя

...
А1 обяви началото на кампания със значителни намаления в своя
Коментари Харесай

А1 намалява цените на смартфони, смарт часовници, таблети и джаджи с до 50%

А1 разгласи началото на акция със обилни понижения в своя онлайн магазин на А1.bg.

До края на месеца редица устройства, измежду които смарт телефони, смарт часовници, таблети, джаджи и даже скутер, ще се оферират на по-ниски цени. Отстъпките важат единствено при покупка онлайн, а точният им размер зависи от тарифния проект, с който клиентите комбинират устройството си. Най-големите понижения доближават до 50% от постоянната цена.

В момента всички клиенти, които сключат абонамент за проектите А1 ONE Unlimited, получават и двойно количество мегабайти през първата една година на контракта им.

Настоящата ликвидация ще се запомни с невижданото многообразие от устройства, което се предлага в онлайн магазина. За пръв път в подобнa акция А1 включва таблети в лицето на Samsung Galaxy Tab A7. Aко той бъде закупен с тарифен проект A1 Surf М или L до края на месеца, ще може да пристигна с отстъпка до 15% от цената си.

С тъкмо такава отстъпка се предлага и скутерът на Xiaomi – Mi Electric Scooter 1S. Той е лек и елементарно портативен с помощта на сгъваемия си дизайн и алуминиевия корпус. Най-важното е, че до 29 ноември ще бъде лек и за портфейла на потребителите, като се предлага на цена от 560,99 лв. в брой в композиция с тарифен проект А1 ONE Unlimited 2XL.

Категорията на смарт часовниците е показана от Huawei. Huawei Watch GT2 46mm, да вземем за пример, е подобаващ за всички консуматори, които се стремят към поддържане на форма, защото има редица режими за спортуване и придвижване. Той работи със SIM карта и може умерено да приема и позвънявания. Закупилите го с тарифен проект A1 ОNE Unlimited 2XL ще го получат на цена от 178,49 лв..

Устройството с най-голяма отстъпка е Nokia 2.4 и сега се предлага на цени, започващи от 49,99 лв. в композиция с тарифен проект А1 ONE Unlimited 2XL. Това е на половина от постоянната цена, като в същото време закупилите го ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerBank 5000 mAh. Това е и единственото устройство на скандинавския бранд в разпродажбата и единственото с 50% понижение на цената.

С 40% отстъпка прави усещане Samsung Galaxy A20s, който може да бъде закупен на цени, започващи от 131,99 лв., още веднъж в композиция с тарифен проект А1 ONE Unlimited 2XL.

В акцията са включени и други Samsung смарт телефони, измежду които и тазгодишният флагман – Samsung Galaxy S20 Fan Edition, който се предлага с отстъпка от 15 на 100 по отношение на постоянната цена. А1 прибавя към портфолиото си нов бял цвят, таман в точния момент за пониженията. Тъй като става дума за устройство от високия клас обаче, безспорната стойност на отстъпката е измежду най-високите. Всеки, който го закупи от А1.bg в този момент, получава и бонус 30 000 МВ за всеки от първите три месеца от контракта.

А1 включва в разпродажбата и редица устройства, които привлякоха вниманието през годината. Такъв е първият напълно еSIM сгъваем смарт телефон на пазара у нас - Motorola razr.

А1 беше първият телеком, който го включи в портфолиото си напролет, а в този момент се предлага на цени, започващи от 1606,49 лв. с тарифен проект А1 ONE Unlimited 2XL, което също е с 15 на 100 по-малко от постоянната цена.

А1 предлага с отстъпки модели като OnePlus Nord, Huawei P40 lite, Samsung Galaxy A31 и други Особено усещане прави комплектът от Motorola G8 и тв приемник Philips, който може да откри нов притежател против 295,99 лв. в брой, при покупка с A1 ОNE Unlimited 2XL. Намалението в този случай би било в размер на 20%. Всички смарт телефони се оферират в комплект със моден и удобен аксесоар – външни акумулатори или безжични слушалки.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР