A1 обновява своето портфолио от с иновативен подход, който да

...
A1 обновява своето портфолио от с иновативен подход, който да
Коментари Харесай

А1 пуска иновативни мобилни планове с достъп до 5G ULTRA, с неограничени минути, МВ и скорост


A1 обновява своето портфолио от с новаторски метод, който да удовлетвори многообразните потребности на всички видове консуматори. Независимо дали клиентите търсят повече улеснение за диалози с близки и другари с неограничени национални минути, повече опция за 5G ULTRA сърфиране при неограничена скорост или повече развлечение през спомагателните цифрови услуги, в палитрата от мобилни цени на компанията са планувани благоприятни условия за всички видове желания.

За първите 24 месеца от контракта новаторските мобилни проекти от се оферират с промоционални месечни такси, започващи от 23,99 лв. на месец за базовия проект, до 65,99 лв. на месец за този с най-вече благоприятни условия. Специални, още по-атрактивни условия ще получават потребителите, които комбинират и с нова или са преподписали съществуваща закрепена услуга. Така да вземем за пример, базовият проект се предлага на промо цена от 20,99 лв. на месец за целия интервал на контракта в композиция с абонамент за телевизия или домакински интернет.

Снимка: A1


Към неограничения трафик без предел на скоростта в същинската 5G мрежа на A1, компанията предлага и атрактивни цифрови услуги с промоционални условия. Използвайки приложението за самообслужване Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg, всеки клиент на някой от новите мобилни проекти може да включи спомагателни безвъзмездни услуги към мобилния си проект. Чрез тях клиентите ще имат опция да гледат хитови филми и сериали в HBO MAX, да слушат обичаната си музика в deezer, да се разплащат цифрово с A1 Wallet и доста други. Всяка от услугите може да бъде задействана елементарно и бързо по самостоятелен избор на клиентите в приложението за самообслужване Моят А1 или неговата уеб версия на А1.bg. В допълнение всеки клиент на проектите над 27,99 лв. получава без в допълнение възнаграждение към проекта си достъп до мобилна телевизия A1 Xplore TV GО с включени над 60 канала за период от 12 или 24 месеца, а за най-високия проект и достъп до спортните канали MAX Sport.

Новости има и при проектите за закрепени услуги – домакински интернет и телевизия. От март клиентите взели нова или преподписали съществуваща закрепена услуга ще получат промоционална отстъпка от 50% за първите три месеца на контракта. Допълнителни екстри са планувани и за ползвателите на телевизия, измежду които опция за прибавяне на приложение на спомагателен смарт тв приемник изцяло гратис. Освен това, клиентите получават 3 месеца безвъзмезден достъп до мобилна телевизия с над 80 канала A1 Xplore TV GO, който след приключването на промо интервала ще коства на клиентите 1,99 лв. на месец. В рамките на първия месец от контракта клиентите ще получат и безвъзмезден достъп до MAX видеотека, където могат да намерят настоящо и атрактивно наличие от National Geographic, Nickelodeon, Shvargalo, Comedy Central и Pulse Plus, а след приключване на промоционалния интервал цената ще бъде 1,99 лв. на месец.

Клиентите, които употребяват услуга за домакински интернет от А1, ще могат да се възползват от три месеца безвъзмезден интервал за услугата Интернет отбрана, която подсигурява безвредно сърфиране в уеб уеб страниците. След приключване на промо интервала услугата е на цена от 1 лев на месец.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР