А1 Кредитна карта е с за всички нови клиенти през

...
А1 Кредитна карта е с за всички нови клиенти през
Коментари Харесай

До 30 дни с 0% лихва за нови клиенти на А1 Кредитна карта за началото на учебната година

А1 Кредитна карта е с за всички нови клиенти през септември. Клиентите, които са кандидатствали и сключили контракт за A1 Кредитна карта в интервала от 4 септември до 6 октомври 2023 година, и чиято карта е задействана до 20 октомври 2023 година, ще могат да се възползват от 0% рента върху усвоените суми за интервал до 30 дни.

Всички родители желаят да трансфорат първия образователен ден във вълнуващо прекарване и празник за своите деца. Освен с приятни страсти обаче това събитие е обвързвано и с значително разноски - за нови облекла, тетрадки, учебници, пособия, цветя за учителите. В днешно време сумата за подготовка на един възпитаник може да е забележителна и не всеки родител разполага с нужните средства. За тези потребности потребителите, които са клиенти на А1 преди началото на акцията, имат опция да заявят кредитна карта с до 30 дни без рента при преференциални условия и оптимално бърза и улеснена процедура.

Промоционалният интервал от 30 дни стартира да тече от датата на активиране на картата, а процедурата по кандидатстване е оптимално улеснена. За да се снабдят с А1 Кредитна карта, искащите би трябвало да попълнят късата регистрационна форма на A1.bg/a1-credit-card. Няма такси за кандидатстване и обслужване, а процесът по кандидатстване е напълно онлайн.

А1 Кредитната карта съставлява карта Mastercard, която дава опция на потребителите да заплащат в интернет, на POS терминал в търговски обекти и да теглят пари от банкомати в целия свят без такси.

Картата дава финансова еластичност и сигурност на клиентите и им оказва помощ да посрещнат непредвидени разноски, без да се постанова да минават през комплициран развой на утвърждение или да заплащат високи такси и лихви. Картодържателите могат да реализират безконтактни заплащания, да получават безвъзмездни SMS известия, а опцията за ръководство на онлайн профила им подсигурява сигурност и надзор когато и да е.

Настоящият промоционален интервал за нови клиенти на А1 Кредитна карта значи, че потребителите могат да се възползват от 0% рента върху всички усвоени от тях суми за интервал до 30 дни.

Например, при асимилиране на 500 лева в деня на активация на картата, закрепеният месечен лихвен % (ФМЛП) и годишният % на разноските (ГПР) за 30 дни от дата на асимилиране са 0%. След приключване на този период ФМЛП е 1,48 %, а ГПР - 18,95%. При правилно осъществяване на изискванията на контракта за заем " А1 Карта " общо дължимата сума през промоционалния интервал е 500 лева, а след приключването му - 507,47 лева за 30 дни. Договорът за заем е с неустановен период.

Организатор на промоционалната акция е " Аксес Файнанс " АД, като повече информация за нея може да бъде открита на уеб страницата на А1 Кредитна карта - А1 Кредитна карта се предлага от " А1 България " ЕАД, като кредитен медиатор на финансовата институция " Аксес Файнанс " АД, и като представител на сдружение за електронни пари " Изи Пеймънт Сървисиз " ООД.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР