А1 e победител във водещите награди за най-добър работодател Career

...
А1 e победител във водещите награди за най-добър работодател Career
Коментари Харесай

А1 е най-добрият работодател в сектора на телекомуникациите

А1 e победител във водещите награди за най-хубав шеф Career Show Awards 2022 в категория „ Телекомуникации “. Конкурсът отличава най-хубавите практики в привличането, задържането и развиването на чиновниците, оценени от влиятелно жури, формирано от специалисти и експерти с дълготраен опит в бизнеса, неправителствените организации и медиите.

Със своята цялостна тактика за образование, развиване и самопризнание на чиновниците, непрекъснати старания за поддържане на удобна работна среда и положителна корпоративна просвета, А1 получи висока оценка по всеки от трите основни критерия - „ Култура и полезности “, „ Креативност и иновативност “ и „ Резултати и ангажираност “.

Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ и член на Лидерския екип на А1 България, разяснява: „ Добрият шеф има добър екип. Затова считам, че оценката е резултат от напъните на всеки от нашите 3600 чиновници. Средата в нашата компания дава опция на гениите да учат, да се развиват професионално, да построяват ефикасни екипи, да съумяват. Инвестираме в многообразни стратегии за образование, сертификация и професионално развиване, с цел да бъдем най-хубавото място за работа на топ експертите у нас. Подкрепяме младежите и сътворяваме действителни благоприятни условия за кариера в компанията. Работим в съвременен офис, имаме гъвкави условия на труд и се грижим за цялостното благоденствие на хората. Радвам се, че това се прави оценка както от нашите чиновници, по този начин и от самостоятелни специалисти. Отличието най-хубав шеф в областта на телекомуникациите е мотив за задоволство и горделивост, само че и тласък за гонене на още по-високи цели. “

“Поздравяваме А1 за високите резултати в Career Show Awards 2022. Това несъмнено е един огромен триумф за компанията и в това време - доказателство за положителните вложения в пазара на труда у нас. Щастливи сме, че за поредна година съумяваме да проследим развиването в света на човешките запаси и откроим триумфите на работодателите. Резултатите от процесите и практиките в фирмите са в действителност забележителни ”, показа Симона Харизанова, съосновател на Career Show.



Career Show Awards са годишни награди, отличаващи водещи практики в ръководството на човешките запаси и работодателската марка. За оценката най-хубав шеф в категория Телекомуникации принос имат високата ангажираност на над 3600 чиновници на компанията, удобната работна среда. Екипите на А1 основават цифрови нововъведения, като разполагат с еластичност и независимост в работното всекидневие. Основен фокус за компанията е непрекъснатото образование и надграждане на знанията и уменията на екипа посредством професионални и функционални образования, и профилирани образования и сертификационни стратегии. А1 развива стратегии за изцяло благоденствие на чиновниците, които обгръщат също грижа за техните деца и фамилии.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР