А твърдят, че да избереш подарък било лесна работа?! Виждали

...
А твърдят, че да избереш подарък било лесна работа?! Виждали
Коментари Харесай

10 практични и романтични идеи за коледни подаръци

А настояват, че да избереш подарък било лесна работа?! Виждали ли сте стотиците хора с празни погледи пред лъскавите витрини. Причинили са си часове циркулиране из моловете и в този момент наподобяват на кадър от втория сезон на „ Живите мъртви “. И не се залъгвайте, че на дамите им е по-лесно. Човек или носи дарбата да избере верния подарък, или не. Направо си е заложено генетично.

Баба ви постоянно е успявала да изплете най-правилния подарък на дядо за Коледа. Значи по женска линия през потомство и ето на, слабичко русо момиченце влиза в магазина и след 15 минути излиза с 3 чанти дарове, а пред витрината към този момент тече третия сезон на „ Живите мъртви “.

Тук се намесваме ние с концепциите, дето бабите и дядовците ни са знаели тъкмо от какво имат потребност другите, какво ще ги зарадва и какво ще ги направи щастливи. Приемете 10 хрумвания за съвършения подарък, пък ще забележим след празника.

1. Подарете си здраве и хубост

 10 практични и сантиментални хрумвания за коледни дарове

Какво споделяме с подаръците. Ако ѝ купя крем за лице, ще реши, че не я одобрявам и ще стартира да се вглежда в огледалото за бръчки. Тези соц отживелици е време да си заминат, дружно с дребните петънца и мимическите бръчици. Да желаеш дамата до теб да е красива и здрава не е неприятно нещо. И има метод да го покажеш с Premium health products. Има цяла гама артикули, които овлажняват, тонизират и стягат кожата на лицето.

Най-хубавото е, че серумите от сбирката на Premium health стават и за нея, и за него. Уникалната им формула с пантенол, хиалуронова киселина и пептиди дава забележими резултати след малко време на приложимост и е мотив за десетки похвали или закачки вечер пред огледалото. Нали точно това желаеме по празниците, мотиви да се усмихваме и да поизтупаме прашасалото през тежката година самочувствие.

За тези от вас, които са съумели да спестят за екзотична отмора на море през декември или януари Premium health products имат друга свежа концепция – вижте единствено раздела за артикули за кожа, излагана на слънце. Нали желаеме да се върнем с съвършен постоянен загар и да подразним приятелите измежду зима. Е, решението е ясно. Ако половинката не знае за проектите ви за далечно море през зимата, представете си какъв брой хубава изненада би било да ѝ подарите слънцезащитни артикули и след това да покажете билетите. Само си представете светналите от изненада и от благополучие очи.

2. Когато няма време и заделени пари

Тогава морето може да бъде карта за солариум и бански костюм. Дамите могат да му изберат по-плитички боксери. Така ще си донесете лятото у дома през декември. Направете коктейли със шарени сламки, усилете климатика или парното, останете по бански, сложете и слънчевите очила.

Така го посрещнете и в случай че е романтик по душа от регион на България, ангажиран с рудодобивна индустрия и произвеждане на винкел, можете да изпържите цаца и да се заредите с подобаващи количества бира. Нататък си знаете. Банския костюм осъмва на пода, а летният подарък за Коледа е непостижим.

3. Не подценявайте детайла на изненадата

За да е в действителност прекрасен коледния подарък, изчакайте до Коледа. Трудно е, знаем, само че си заслужава. Кученце, котка или рибки, в случай че не обичате шума и разхвърляните пантофи. Домашните животни ще зарадват всички у дома. Има и една причинност. Този, който минимум харесва кучета и котки е първият облизан по носа. После стартира една обич необяснима.

Можете да ги намерите да спят в най-безобразни пози на благополучие, нищо че когато го подарявахте ви обясняваха, че не обичат домашни любимци. Винаги се случва по този начин. А, най-вече благополучие ще донесете у дома, в случай че осиновите куче или коте от подслон. Готово, имате нов радостен член на фамилията и другата Коледа ще би трябвало да купувате един подарък повече. Но какъв брой щастливи моменти ви чакат до другата Коледа, единствено си представете.

4. Пикник късно

Грабвайте децата, някой се изкряска! И два сандвича с майонеза и наденица полетяха завчаска! Да, можете да си извършите фамилен пикник за коледния обяд. И без това тази зима снегът ни отбягва, а няма по какъв начин да не сте си набелязали някое красиво място. Всичко е решено, единствено онази част със сандвичите с майонеза и наденица нещо не се вписва. Тогава ето ви концепция за подарък – кутиите за хранене Laptop Lunches.

Ще се влюбите в тях, изключително в случай че обичате и държите на домашно приготвената храна и желаете детето ви, а вие самите да се храните уравновесено денем с потребни храни. Laptop Lunches е кутия с размер А5, в която са сложени 5 вътрешни кутии за главните хранителни групи, нужни за уравновесен обяд.

Има особено поделение за вилица и лъжица. Направени са от патентован първокачествен материал, с цел да съхраняват храната безвредно. Изключително здрави и издръжливи, неползволяващи разливане на храна, лесни за поддържане и разчистване в миялна машина. А и е практично за след празниците изключително за възпитаници, защото кутиите влизат в ученическата чанта без да я издуват и храната е подредена.

5. Релакс и грижа за тялото

 10 практични и сантиментални хрумвания за коледни дарове

Някой е изтощен, раздразнителен и не му е до Коледа. Декември е месецът, в който можете да му помогнете. В SPA Demetra има празнични отстъпки до 90%. Много е тъжно, когато околните ви другари или половинката са прекалили с работата и не могат да наваксат със съня. Стават едни такива сиви хора, от чиято уста можеш да чуеш „ Е, Коледа, какво толкоз, ще хапна и ще лягам “.

Трябва да се намесите незабавно – вземете ваучер за подарък от SPA Demetra. Ако не прекъснете този циничен кръг, ще чуете същото и на идната Коледа. А един СПА пакет за двама би приключил чудеса, в случай че приказваме за гаджето или фамилната половинка. Тези хора разполагат даже с турска парна баня, доста лечения за нея и за него. Преобразяването не е единствено външно, само че и душевно. От SPA Demetra дават обещание усмивка и успокоение дни наред. Ароматни масла, вулканични камъни и бронзов загар. Звучи ли ви задоволително надалеч от изнервеното всекидневие?

6. Парти?

Направете си тематично празненство за Коледа. Поканете приятелите, само че поставете вас и себе си в странна обстановка. Съберете се в диско костюми или в национални носии, няма значение, дайте воля на въображението си. Нали си представяте, по какъв начин пафти и пендари ще дрънчат на всевъзможни ритми след среднощ. Откога не сте правили нещо бясно?

Празниците са за това. Подарете си време надалеч от скучните облекла и познатите мезета. Подчинете даже кухнята на тематиката на празненството. Само приканваме по-амбициозните от вас да не прекаляват с плутония и урана на трапезата, когато провеждат севернокорейско празненство. Успех!

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР