А причината е в завистта на болно амбициозния Рачков, който

...
А причината е в завистта на болно амбициозния Рачков, който
Коментари Харесай

На Екрана Го Играят Първи Приятели, Но Истината За Рачков И Фънки Ни Запрати В Тъча! За Всеобщ Шок Двамата Са

А повода е в завистта на болно амбициозния Рачков, който се пръскал от гняв, че Димитър Ковачев печели благосклонностите на феновете. Без да му се постанова да се прави нон-стоп на маймуна.

За да уязви рокаджията, Рачков все по-често си разрешавал неуместни смешки и даже обиди в ефир. Източници от кухнята на формата описаха за последния скандал, който избухнал сред двамата.

„ Между тях тлее спор, който ескалира неотдавна в ефир. Неслучайно Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков на няколко пъти се изгавриха с Фънки.

Помните ли, когато Рачков разгласи: „ Тази вечер имитациите ще стартират с Фънки, който ще би трябвало да влезе в ролята на обичания си сътрудник от шоубизнеса Къци Вапцаров “. С това той преднамерено подразни Фънкаря, тъй като знае, че му е писнало от Къцамун “, разясниха източниците.

Миналия път в шоуто пък Рачков се изгаври с Фънки, който показа като обилна мома с обици на ушите, написа Разкрития.ком. След този срам, Димитър Ковачев вдигнал немислим скандал на Митко зад кулисите.

Между чука и наковалнята се озовал Зуека, който, горкият, не знаел чия страна да заеме.

„ Васко се схваща и с двамата, само че поради Рачков е заставен да търпи какво ли не. Включително и недоволството на феновете, които от дълго време към този момент се гневят по форумите, че водещите били лигави. Лигав обаче е единствено Митко, който в последно време ужасно преиграва “, разясняват източниците.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР