Снимка: PexelsОпасни горещини в 12 области в утрешния ден, сочи

...
Снимка: PexelsОпасни горещини в 12 области в утрешния ден, сочи
Коментари Харесай

Опасни горещини в 12 области в утрешния ден

Снимка: Pexels

Опасни горещини в 12 области в утрешния ден, сочи прогнозата на синоптиците.

От Национален институт по метеорология и хидрология издадоха жълт код за рисково горещо време в 12 области в Западна и Централна България. Температурите там ще са от 35 до 39 градуса.

Четвъртък се обрисува като един от най-топлите дни  за тази седмица. Още сутринта температурите ще са към 20 градуса и бързо ще вървят нагоре. 

Над западните и централните региони денят ще е безоблачен. На изток в часовете след обяд ще се заоблачи и тук-там е допустимо да превали и прегърми.

По-прохладно ще е  край морето, където термометрите ще демонстрират до 27-28 градуса, а  морската вода към този момент е към 22 градуса. Следобед ще има къси превалявания.

Другото място, където ще може да избягате от горещините, са планините. Времето там ще е слънчево и уместно за разходки. Температурите в по-високите елементи ще са към 20 градуса.

И петък ще е безоблачен и парещ. В югозападните региони е допустимо температурите да стигнат до 40 градуса. През почивните дни от северозапад ще нахлува малко по-хладен въздух. В следобедните часове тук-там се чакат и къси валежи. През новата седмица ще има слънце и температури сред 30 и 35 градуса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР