Ще запомним Салма Хайек с доста роли, като тази в

...
Ще запомним Салма Хайек с доста роли, като тази в
Коментари Харесай

Сцената, която Салма Хайек смята за компрометираща

Ще запомним Салма Хайек с много функции, като тази в " Бодигард на килъра " и продължението му - The Hitman`s Wife`s Bodyguard , надали ще са от тях.
 Салма Хайек, Хари Стайлс и по какъв начин актрисата се забавлява с домашния си бухал Керинг
Колко заплашителен е бухалът на Салма Хайек

И какво е да си имаш подобен домакински любим

Но пък са си паметни, тъй като там компания ѝ вършат Райън Рейнолдс и Самюел Л. Джаксън, което подсигурява заниманието на феновете. А и се оказва, че самите артисти също много се забавляват по време на фотосите.

В изявление за Yahoo Entertainment Хайек споделя, че по принцип се стреми сама да извършва всичките си каскади, само че когато някои са много рискови, оставя всичко в ръцете на експертите.

Оставила го е и за една съответна сцена, в която нещата не са кой знае какъв брой рискови, само че пък са много... неуместни. Салама Хайек споделя, че по време на фотосите на Райън Рейнолдс му е хрумнало по какъв начин една сцена може да бъде направена доста по-забавна.
 Салма Хайек, The Hitman's Wife's Bodyguard и танцът й на “... Baby One More Time “
Салма Хайек - още веднъж във вихъра на танца

Ето каква е повода този път

Става дума за tazi, в която тримата биват уцелени от стрелички за дартс и стартират да падат. Но концепцията на Рейнолдс е била, падайки, главата му да се озове в задните елементи на Хайек. А нейната - в тези на Джаксън. Но тъй като сцената е по-компрометираща, както самата тя се показва, е решила да остави тази задача на дубльор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР