Xbox Mini Fridge е брандиран в стила на популярната геймърска

...
Xbox Mini Fridge е брандиран в стила на популярната геймърска
Коментари Харесай

Microsoft показа истински мини хладилник Xbox


Xbox Mini Fridge е брандиран в стила на известната геймърска подпора
(снимка: Microsoft / YouTube)

Microsoft съблюдава обещанието си и публично разгласи мини ледник с марката Xbox. На скорошно геймърско събитие „ Xbox & Bethesda Games Showcase ” екипът на конзолата за игри удостовери съществуването на това неизмеримо устройство и даже разгласи датата на стартиране.

В промоционално видео Xbox Mini Fridge е показан в целия си искра. Вижда се, че в хладилника има единствено три дребни отделения. Във всяко от двете долни отделения могат да се слагат отвесно няколко кутии бира 0,3 л, а на горния рафт – още няколко кутии, само че хоризонтално.
още по тематиката
Мини хладилникът Xbox ще бъде разполагаем за закупуване в празничния сезон на продажби в края на 2021 година. Все още не са оповестени цената и други детайлности за устройството.

Microsoft се възползва от шегите, че наподобява на ледник, с цел да пусне сходен артикул на пазара. Компанията към този момент раздаде три броя Xbox Series X Fridge – един пълноразмерен ледник получи, вторият отиде при блогъра iJustine, а третият бе даден на почитател на Xbox след лотария.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР