Професионалната гама автомобили на CITROEN е представена на специализираното изложение Truck Expo

...
Професионалната гама автомобили на CITROEN
е представена на специализираното
изложение Truck Expo
Коментари Харесай

ЛЕКОТОВАРНАТА ГАМА НА CITROEN СЕ ПРЕДСТАВЯ НА TRUCK EXPO 2021

Професионалната гама коли на CITROEN е показана на специализираното изложение Truck Expo 2021 на щанда на марката пред палата номер 5. Най-голямото изложение в страната за тежки и лекотоварни коли, рейсове и специализирани транспортни средства с инвестиционно предопределение ще се проведе от 10 до 12 юни в Пловдив на територията на Международния панаир.

Историята на лекотоварната гама на Citroen датира още от 1919 година и до през днешния ден тя предлага на бизнеса най-добрите транспорти решения. Моделите в професионалната гама на Citroen се отличават със своята модулност, оптимизирана архитектура за по-удобно обслужване и усъвършенстван комфорт, богат избор на разнообразни силуети, възможности допълнително съоръжение и трансформации, коитода отговорят на индивидуалните нужни на всеки клиент. LCV гамата на марката е показана от CITROEN Jumpy, CITROEN Berlingo, както и Вlingo VAN и CITROEN Jumper.

CITROEN Jumpy е с заздравен челен мост с реактивна щанга и нов заден мост, тип коси триъгълни носачи и потребен товар до 1400 кг. Окачването обезпечава акуратност на управлението като резервира доста добра амортизация, без да нарушава комфорта. Моделът предлага 3 дължини: 4,95 м, 5,30 м и 4,60 м, във всяка от които има богат набор от активни и пасивни системи в помощ на водача.
Системата срещу превъртане Grip Control подобрява сцеплението на предните колела според от терена и Ви осигурява достъп даже и при предизвикателен терен.

Надхвърлил 1,5 млн. продажби през последните 25 години, новият CITROEN Berlingo с нова, по-лека платформа, ефективни двигатели и прави скок по повод на стил и съоръжение. Citroën Berlingo Van поставя стандарт в сегмента със своите 20 системи в помощ на лидера и 4 технологии за свързаност.

Иновативната система Surround Rear Vision осигурява 3 разнообразни изгледа върху цветния 5-инчов екран, ситуиран на мястото на вътрешното огледало за обратно виждане, осигурявайки перфектна видимост зад и към автомобила.

CITROEN Jumper предлага изцяло приключена гама фургони в 8 силуета с потребен размер от 8 до 17 м³ и се откроява измежду съперниците си със забележителната надеждност. Моделът е пример в класа си по повод на асистиращи системи и потребни технологии, които способстват за по-спокойно шофиране. На щанда на марката ще видите една от многочислените благоприятни условия на трансформация на модела – с иновативна изцяло алуминиева надстройка шпригли с РVC платнище върху истинска бордова платформа. Трансормацията обезпечава безпроблемно товарене на 8 бр. европалета.

Освен отличеният с престижната международна премия за Ван на Годината за 2021 100% електрически Ë-Jumpy, марката CITROEN предлага електрифицирани версии и на останалите модели в LCV гамата си. Автономността варира от 230 до 330 км по WLTP в зависимост от модела, тъй че да се обслужват както потребностите на бизнеса в градска, по този начин и в извънградска среда. И трите електрически версии на моделите се възползват от високата технология на марката и дават опция за бързо зареждане на батерията до 80% за 30 мин. Батериите са с 8-годишна гаранция или 160 000 км.

Посетителите на Truck Expo 2021 ще открият професионалната гама на CITROEN на щанда на марката пред палата номер 5.

*Източник: www.citroen.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР