Този тест е разработен от психолози и специалисти по междуличностни

...
Този тест е разработен от психолози и специалисти по междуличностни
Коментари Харесай

Кои са силните черти на характера ви? Тест дава отговора на този въпрос. 


Този тест е създаден от психолози и експерти по междуличностни връзки, на база на резултати от проучвания в актуалната логика на психиката и новите научни разработки. Той е добър ориентир за установяване на преимуществата в характера. Достатъчното и само изискване е да се избере единствено една картинка от ТЕЗИ 9. Всяка от тях е ключ към съществени черти на личността. Вижте кои, може да откриете неподозирани качества у себе си.

1. Динамичен, деен, екстраверт. Сконни сте да поемате опасности и да се обвързвате със отговорности в името на забавна и разнообразна работа. Рутината ви сковава.
2. Прагматичен експерт, убеден в силите си. Вие държите живота си под надзор и не разчтитате на случайността или шанса – единствено на личните си дейности. Решавате проблемите с елементарни начини, без непотребни затруднения. Ползвате се с доверие на работното си място, където ви разпореждат значими отговорности, тъй като сте надеждни. Околните усещат силата на духа ви. Не чувствате задоволство, до момента в който не приключите започнатото.
3. Миролюбив, рационален, доброжелателен. Общувате с лекост, само че в това време сте доста внимателни. Без проблем създавате другарства, само че обичате независимостта и уединението. От време в точния момент изпитвате потребност да си вземете отмора от света и да останете уединено със себе си, с цел да размишлявате над смисъла на живота и да се наслаждавате на уединението си. Но в никакъв случай не изпитвате самотност. В естетика сте както със себе си, по този начин и с околния свят и цените това, което ви предлага животът.
4. Независим, непознат на условностите, непосредствен. Винаги следвате своя път и не признавате пречките. Имате артистични качества, които проявявате в работата си или в свободното си време. Държите на свободата толкоз доста, че постоянно постъпвате напълно друго от упованията на другите към вас. Живеете съгласно личните си показа и убеждения за живота даже и това да значи да „ плувате против течението. ”
5. Уверен в качествата си анализатор, на който може да се разчита. Мълниеносната свръхчувствителност, с която сте надарени ви оказва помощ да разпознаете безпогрешно и преди всички това, което в действителност е скъпо. Културата играе изключително значима роля в живота ви. Имате личен жанр – извънреден и грациозен, самостоятелен от всеобщата мода. Идеалът, по който градите живота си, значително е свързан от удоволствията, които той носи.
6. Романтичен, утопичен, прочувствен. Вие сте доста сензитивна натура. Отказвате да гледате на нещата от рационална позиция. По-важно за вас е какво споделят възприятията. За вас е значимо да имате фантазии. Хората, които отхвърлят романтиката и се управляват единствено от разсъдъка не са ви забавни. Не приемате нищо, което може да ограничи разнообразието на вашите страсти и усеща.
7. Склонен към самоанализи и размисли, сензитивен. Не понасяте повърхностното отношение към живота. Предпочитате да бъдете уединено със себе си, в сравнение с да търпите празно мърморене. Но това не ви пречи да имате пълноценни връзки с вашите другари, което ви обезпечава вътрешното успокоение и чувство за естетика, толкоз нужни за положителното ви самочувствие.
8. Безгрижен, радостен, оптимист. Животът за вас е независимост и спонтанност, стараете се да се насладите на всеки момент. Вашият лозунг е: „ Веднъж се живее! ”. Открити сте за нови усещания, любознателни сте и обичате измененията. Изследвате непрекъснато границите на вашето обграждане и посрещате с наслада изненадите.
9. Жизнен, балансиран, съразмерен. Цените естественността и простотата. Хората се усещат удобно с вас, тъй като стоите крепко стъпили на земята и на вас може да се разчита. Създавате чувство за протекция на тези, които обичате и са ви скъпи. Мениджър Нюз
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР