Най-важното, с което ще се заема е консолидацията на партията,

...
Най-важното, с което ще се заема е консолидацията на партията,
Коментари Харесай

Румен Христов: Най-важното, с което ще се заема е консолидацията на СДС 


Най-важното, с което ще се заема е консолидацията на партията, тъй като сигналите, които излъчвахме през последните шест месеца, бяха за опълчване, за разделяне, за противоборства. Това показа в изявление за предаването „Преди всички“ на стратегия „Хоризонт“ Румен Христов, който е новият ръководител на Съюз на демократичните сили: „Повече от година партията беше на автопилот, не се вървеше след тематиките, които животът слага в страната. Натрупа се едно неодобрение, което докара до провеждането на тази национална конференция.

Зад мен бяха хората, които имат вяра в Съюз на демократичните сили. Благодаря на всички, които работят като пчелички, и в последна сметка успяхме да реализираме тази смяна. Надявам се да работя добре със заместник-председателите. Надявам се, че ще бъде един добър екип в името на СДС“.

Христов добави, че доста се надява Божидар Лукарски да остане в Съюза на демократичните сили:

„Имаме една неприятна традиция някогашните ръководители да ни напущат, само че това не е добре за десния човек. Той прави оценка тези неща, тъй като е придирчив и придирчив, което го отличава от останалите“.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР