Санаторно-оздравителният комплекс Камчия“ посрещна 110 възпитаници на най-голямата онлайн школа

...
Санаторно-оздравителният комплекс Камчия“ посрещна 110 възпитаници на най-голямата онлайн школа
Коментари Харесай

„Камчия“ посрещна ученици от най-голямата онлайн школа в Русия 


Санаторно-оздравителният комплекс „ Камчия “ посрещна 110 ученици на най-голямата онлайн школа в Русия – „ Фоксфорд “, които организират своята просветителна лагерна промяна в комплекса „ Черноморски “. По време на престоя си децата ще имат занимания по физика, математика, британски език, естествени науки и програмиране, които ще водят от едни от най-хубавите съветски академични преподаватели или завършващи студенти – спечелили в интернационалните олимпиади. В „ Камчия “ учениците ще се включат в разнообразни надпревари, мастър класове и фестивали. Те ще могат да гледат четвъртфиналите сред Русия и Хърватска в киноконцертна зала на голям екран с размери 16х9 метра. Младите фоксфордци с неспокойствие чакат и минифутболното състезание, проведено за тях. Те ще вземат участие и в юбилейното издание на най-дългоочаквания интернационален фестивал за детско творчество „ Звездите на Камчия “, който се организира под знака на UNESCO и през това лято чества своя 10-годишен празник.

Учениците в детския учебен лагер са от 5-ти до 11-ти клас като часовете им се организират както в модерните класни стаи на Учебно-възпитателния център „ Юрий Гагарин “, по този начин и навън измежду природата, морето и чистия въздух, които предлага „ Камчия “. „ Благодарни сме на „ Камчия ” за това, че ни даде модерните си кабинети, в които нашите преподаватели по нетрадиционен метод ще приготвят децата за идната образователна година ”, споделя Файруза Хамитова, началник на изнесената школа в България.

„ Фоксфорд “ е най-голямата онлайн просветителна платформа в Русия. Освен общоприетите образователни дисциплини, в границите на просветителната стратегия е заложен и новаторският предмет „ Мобилография “. В нея децата се учат по какъв начин да вършат фотоси на смарт телефоните си и по-късно да ги обработват в известните приложения.

„ Избрахме „ Камчия “, тъй като комплексът може да ни предложи идеалната композиция сред отдих, море, природа и придобиване на нови познания и умения. Децата по едно и също време се учат, любуват се на морето, вековната гора и парка, и се сприятеляват един с различен “, сподели още Файруза Хамитова.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР